2777
2789
دوستانی ک این موجود مزاحمو داشتین وقتی موهاتونو سوته میکردین میدیدین؟ من دو ساله با شانه مخصوص فلزی ...

بیشتراز یکساله این محلول میشناسیم.اخه بچه ها از مدرسه میگیرن متاسفانه اگه بچه مدرسه ای داری باید هرماه سربچه رو چک کنی سریع اقدام کنی برای نابودیش 

این نیز بگذرد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم داری وای من واقعا چندشه

نه بابا ۲ ماه پیش تموم شد 

کلا ۵ روز طول کشید

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
واییی  بعد چیکار کردی؟

اخر با روغن رفتن ولی خب خیلی طول کشید تموم سرم و روغن میزدم جوری که بچکه تا صبح پلاستیک می پیچیدم ازین کلاه های رنگ میذاشتم‌صبح مرده بودن توی کلاه. مدت طولانی این کار و کردم مرتب هم حنا میذاشتم هر هفته یا هر دو هفته. تمام وسایلم حوله روبالشی روسری مرتب میشستم با پودر انزیم دار اسپری درمین میزدم تو تراس زیر افتاب ساعتها میذاشتم پودر شپش کش هم گرفتم زدم همه جای خونه‌ و اینکه حتی وقتی رفتن هم تا مدتها این کارها رو ادامه دادم. 

اخر با روغن رفتن ولی خب خیلی طول کشید تموم سرم و روغن میزدم جوری که بچکه تا صبح پلاستیک می پیچیدم از ...

واییی چقد اذیت شدی

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
هنوزم داری یا نابودش کردی

تموم شد بابا 

۲ ماه پیش گرفتم 

۵ روز طول کشیذ تا نابودیشون

نه بابا ۲ ماه پیش تموم شد  کلا ۵ روز طول کشید

چقدر دیر بچه خواهرم و بردارزادم گرفت فقط سه ساعت طول کشید که همه رو شست ونابود شد یه محلول سفارش دادم 70 هزار راحت شدیم دوساعت رو سرش بود بعدشست دیگه روسرش هیچی زنده نبود 

این نیز بگذرد....

وای وای منم از داداش کثیف و جرکم گرفتم با دو ناه بدبختییییی و هر روز دو ساعت تو حموم شامپوی شپش زدم ...

این همه زحمت لازم نبود محلول هست که سر سه ساعت نابودش میکنه عالی هستن

این نیز بگذرد....