2777
2789
آخرش چکار کردی خوب شد

آخرش کشف کردم که اینایی که به دارو مقاومن و فقط باید خفه کرد. زیر آب هم 8 ساعت زنده می مونن پس فقط با روغن باید خفه بشن. یه سره روغن می زدم پلاستیک می پیچیدم به سرم هفته ای حداقل دو بار . تند تند هم حنا و سدر و اینا می ذاشتم چون عطاری بهم گفت حنا اینا رو می کشه. ولی اینقدر که اذیت شدم هنوزم بعد چند سال تا سرم می خاره توهم می زنم که نکنه برگشتن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس مایونز عالیه البته فقط شپش هارو می‌کشه. تخمشو باید با شونه مخصوص بکشی بیرون از موهات

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

شپش با حموم رفتن درمان نمیشه(یعنی اینکه فقططط بری حموم و فکر کنی میرن گم میشن...)

اولا باید شامپو مخصوص بگیری از داروخانه+شونه 

دوما باید کسی باشه ک سرتو ی نگاه بندازه....اگه تونست یکمی ازشون کم کنه حداقل از رشک ها:/

و اینکه سس خوبه 

اسپند هم میگن خوبه

شب غم تو نیز بگذرد ولی...در این میان دلی ز دست میرود..!
میشه لطفا بگی اخرش چیکار کردین از سرتون رفت؟چطوری

بالا نوشتم ولی اینقدر اذیت شدم که اگه می دونستم از اول کچل می کردم با ماشین. البته زدم موهام و کوتاه کوتاه و دوبارم رنگ کردم ولی فایده نداشت یه سانت مو هم باشه این لعنتیا نمی رن.

عزیزم

راه حل من از همه بهتره و قطعی قطعی

اول موهاتو کاااامل با روغن زیتون چرب کن، پوست سرت، موهات همه چرب چرب بشه، خیس بشه از چربی

بعد پلاستیک بزار حتما و پنج شیش ساعت بزار بمونه

میتونی شب بزنی تا صبح، یا اینکه طی روز بزنی 

بعد که پلاستیک رو برمیداری میبینی که جنازه هاشون چسبیده به پلاستیک 

قبل اینکه بری حموم، اسپند دم کن، بعد صاف کن و بزار سرد سرد بشه، اندازه دو لیوان، بعد بریز تو قوطی پلاستیکی، درش رو ببند و با خودت ببر حموم

تو حموم موهاتو بشور و با شونه دندونه ریز شونه بزن، همه ی جنازه هاو تخم ها میاد بیرون 

بعد اینکه موهاتو با شامپو شستی و خودتو شستی و خواستی در بیای از حموم، اون دم کرده ی اسپند رو بریز و موهات، و دیگه موهاتو آبکشی نکن، بزار بمونه رو موهات

بعد هشت روز همین مراحل رو تکرار کن، پاک پاک میشی

عزیزم راه حل من از همه بهتره و قطعی قطعی اول موهاتو کاااامل با روغن زیتون چرب کن، پوست سرت، موه ...

با استفاده از روغن، خفه میشن، حتی تخم ها هم راحت از مو میان بیرون

چون تخم ها خیلی شدید میچسبن به مو

داغ دلم تازه کردی 

من از ته زدم موهام 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 

دوستانی ک این موجود مزاحمو داشتین وقتی موهاتونو سوته میکردین میدیدین؟

من دو ساله با شانه مخصوص فلزی شانه میکنم خودشو نمیبینم ولی تخمش تو موهام هست . هر چند وقت ی بار هم حس میکنم چیزی تو موهام راه میره

تاید ماشین؛ دستی؛ محلول نایلیس و کیمیا و سرکه و الکل و ترم کننده و اسفند و وازلین زدم حتی با تیغ موهامو زدم ولی بازم دونه های ریز چسبیده به ی طرف ساقه مو رو میبینم گاها 

چیکار کنم دارم دیوونه میشم؟

بچه هام کوچیکن بیچاره شون کردم اینقدر میسابمشون ولی شوهرم قدغن کرده چیزی بمالم به سرشون؛ میگه بیماری پوستی میگیرن

یا دلیل المتحیرین   
حالا من یکیش اعصابمو خورد کرد دیگ آب نذاشتم ببرتش با دست جرش دادم 😂

😂

من داشتم درس میخوندم همینجوری دستم پشت گوشم بود داشتم با موهام ور میزفتم یهو حس کردم پشت گوشم سوخت 

دیدم یه چیزی پشت گوشمه برش داشتم دیدم شپشه 

بی ناموس همون موقع دستمم گاز گرف پرتش کردم رو میز💪🏻😔

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
بله به شرط لینکه چندین بار بزنی و زود درمان رو ول نکنی . تا اونایی هم که تازه به دنیا میان مثلا دو ه ...

ولی موهامو نزدم و ۵ روزه خوب شد🙂

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین