2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بابا بک عالمه راه هست چرا الکی جو میدین  شپش فقط یک حشره است مثل همه حشره ها که با سم های ...

اینا دیگه مقاوم شدن جو چی رو بدم 

من حتی تینر و نفت و حشره کش ورنگ مو و  سس مایونز و روغن زیتون سرکه و اسفند  همه رو امتحان کردم 

آخرین راه همین بود کوتاهی مو 

خب شما همون راه خودتو برو من که مجبور نکردم کسی رو

تجربه خودمو گفتم

اسمش چیه

من پاییز درگیرش شدم شامپوی مخصوص اینا هم گرفتم اثر نکرد موهام رو کوتاه کردم و روزی دو سه بار میرفتم حموم هر سری یه ربع سرم رو کامل میشستم با کف زیاد خیلی موثر بود هرچی شپش بود شستم رفت بعدم تمام رو بالشی هارو شستم پتوهام رو کامل تکون دادم خونه رو حسابی جاروبرقی کشیدم کیسش رو همون موقع انداختم دور  راحت شدم 

عزیزم رشک فقط و فقط با شونه شپش می‌ره. وگرنه هرچی بزنی، شپشه میره اما عمرا تخمش بره...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
وای وای منم از داداش کثیف و جرکم گرفتم با دو ناه بدبختییییی و هر روز دو ساعت تو حموم شامپوی شپش زدم ...

وای تروخدا شپش رو به کثیفی ربط ندین 

هییییچ ربطی نداره ، محض اطلاع میگم که خون بعضی از آدما برای حشرات خوشمزه تره این یک واقعیته شاید خنده دار باشه ولی واقعیه ، این که بگی داداشت کثیفه چون شپش گرفته خیلی بی انصافیه