2777
2789
عنوان

خدایا چرا خنده هامو گریه کردی؟😭😭😭🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 156003 بازدید | 1985 پست

دلم میخواد برم خاک رو کنار بزنم بغلشون کنم محکم بگیر جوری که بگن ولم کن خفه شدم حیف که نمیشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کنار هم خوابیدن از بچگی با هم بودن مرگشون هم باهم شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه هیچکس پشتم نیست هوامو ندارن تنهای تنها شدم وقتی امیر رفت دلم خوش بود به سامان هردو. رفتن 😭😭😭 ...

😞😞😞😞😞

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

حالا میفهمم سامان شب اول مرگ امیر چه حالی داشت خودش غسلش داد گذاشتش تو قبر براش نماز خوند تا یه شب پیشش بود ولی من به زور فرستاد خونه چقدر گریه میکرد 

😞😞😞😞😞

خدا بزرگه منم چیزی گم کردم فکر کنم تا لحظه مرگم دنبالش بگردم  مادر من اخلاقش رفتارش قیافش چی بگم نمیدونم چی بگم  هیچ مشکلی نداشت نه قند چربی آرتروز هیچ چی سالم سالم یه تومور افتاد تو دستش هر جای دنیا بردیم گفتن درمان نداره چهار تا عمل سنگین کرد رو دستش آخرم جلو چشمم از دستم رفت تو شش ماه حاظر بودم دار و ندارم و بدم دو تا دستمم بدم فقط دو سه سال بمونه نشد که نشد آدم میشناسم سیزده بار سکته کرده هنوز زنده بابازم شکرت خدا چه میشه گفت هیچ چی 

خدا بزرگه منم چیزی گم کردم فکر کنم تا لحظه مرگم دنبالش بگردم   مادر من اخلاقش رفتارش قیافش چی ب ...

هی لعنت به این دنیا،چی به روز آدم میاره نگاه میکنه میبینه عزیزترینت کیه همونو میبره،نگاه میکنی میبینی عزیزت رفته دستات خالی مونده ازش کاش خاطراتشون میبردن خوبیاشونو میبردن کاش هیچوقت مردن نبود😞

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

امیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مادر منم روزایه آخر همش میگفت چشمامو میبندم عروسی تو رو میبینم چقدر لباس طلا آماده موند تو کمدش زهر ...

روح مادرتون شاد😞چقدر اون لحظات برای آدم دردناکه که میدونه عزیزش آرزوی دیدن مثلا عروسیشو داشته ولی الان زیر خاکه،خیلی تلخه خیلییییییی،کاش هیچوقت مرگ نبود اونم مرگ زود هنگام،خدا بهتون صبر عظیم بده من وقتی مادرم یکم مریض شد یادمه داداشم چجوری دورش میچرخید اصلا طاقت یک ثانیه ندیدنش نداشت آخرشم داغش موند روی دل مادرم

هی لعنت به این دنیا،چی به روز آدم میاره نگاه میکنه میبینه عزیزترینت کیه همونو میبره،نگاه میکنی میبین ...

چی بگم نمیدونم خودم نمیدونم برا روزایه از دست رفته عزیزم گریه کنم یا به جوانی خودم فردا میخام عروسی کنم با دو تا چشم خیس بچم بشه بازم همونطور خاهرمو میبینم از الان بی مادر دیوانه میشم فردا عروسیشه مادر داماد پدر داماد همه فامیل این اینطوری بچه دار بخاد بشه باز اونطوری بچش شد یه جور دیگه. پدرم واقعا به معنای واقعی خم شده تا کی میخاد اینطور تک و تنها  . نمیدونم بخدا فقط خدا گناهامونو ببخشه 

روح مادرتون شاد😞چقدر اون لحظات برای آدم دردناکه که میدونه عزیزش آرزوی دیدن مثلا عروسیشو داشته ولی ا ...

همش یه طرف نگاه اطرافیان حرف و حدیث یه طرف به خدا از برادرای خودش انتظار نداشتم انگار زندگیمون پاشید زندگی که همه حسرتشو میخوردن نمیدونم چرا اینطوری شد اگه بد بودیم چرا اینطور سیلی خوردیم نمیفهمم بخدا دهنم باز مونده هنوز باورم نشده 

سعی کن از راه درست با این سوگ کنار بیای   بلاخره که چی  مهر برادرت تو قلبت خیلی زیباس بز ...

ممنون از دلداریت عزیزدلم 🖤آره خیلی خیلی دوسش داشتم جوری که حاضر بودم بمیرم ولی خم به ابروش نیاد،الان که رفته انگار قلبمم با خودش برده وقتی میاد جلو چشمم خنده هاش کاراش دلم میخواد انقدر داد بزنم تا حنجره م پاره بشه،حس جنون بدی دارم یهو دارم مثلا می‌خندم یهو دنیا آوار میشه تو سرم،نزدیک عید انگار از دنیا بدم میاد میگم چرا داره بهار میاد واسه کی میاد؟باورت میشه دوس ندارم برم بیرون هنوز نرفتم بیرون که ببینم بهار شده،پاییز بود داداشم رفت دوس دارم همیشه پاییز بمونه،افسرده نیستما ولی دیگه دنیا بنظرم بی ارزشه،قشنگ نیست،انگار خالیه،نمیدونم چجوری حسم بگم،انگار حس زندگیم رفته،دوس ندارم برم خونه مامانم عیدا چون میبینمش که میاد خونه با کلی خوراکی میگه بیاید بیاید بریم بشینیم فیلم ریختم ببینیم،چون میبینمش پای کامپیوتر آهنگاشو گذاشته باهاش میخونه،چون میبینمش که جلوی آیینه یقه لباسشو درست میکنه عطر میزنه موهاشو درست میکنه چون همه جا هستش خودش صداش خنده هاش،صداشو می‌شنوم هر جا باشم میبینمش که بغلشون باز کرده چشای مهربونش میخنده واسم بغلم میکنه،کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم🖤میدونی زندگی مونده رو دستم 💔

همش یه طرف نگاه اطرافیان حرف و حدیث یه طرف به خدا از برادرای خودش انتظار نداشتم انگار زندگیمون پاشید ...

همیشه بعد از رفتن عزیز آدم ی سری حرفها هست که آدمو شکنجه کنه،خونه ای که مادر ازش میره انگار چراغش خاموش میشه 💔صبر عظیمی میخواد تحمل کردنش

ممنون از دلداریت عزیزدلم 🖤آره خیلی خیلی دوسش داشتم جوری که حاضر بودم بمیرم ولی خم به ابروش نیاد،الا ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چی بگم نمیدونم خودم نمیدونم برا روزایه از دست رفته عزیزم گریه کنم یا به جوانی خودم فردا میخام عروسی ...

چقدر سخته،انشالله خدا خودش صبرتون بده،مادر همه کس آدمه وقتی نیست انگار هیچکس نیست،خدا صبرتون بده بتونید کنار بیاید 

همیشه بعد از رفتن عزیز آدم ی سری حرفها هست که آدمو شکنجه کنه،خونه ای که مادر ازش میره انگار چراغش خا ...

مادر ستون خونس اگه رفت خونه ای وجود نداره یه مشت آوار که ریخته تو سر ساکنین زندگی معنی خاصی نداره. دوستم ده سال پیش پدرش از دست داده بود سال پیش مادرش رفت به من میگفت بعد رفتن مادرم تازه فهمیدم ده سال پیش پدرم مرده . مادر جای خالیه پدر و خاهر برادر شوهر همسر همه رو میتونه پر کنه ولی هیچ موجودی جای خالیه اونو پر نمیکنه .فقط برای خودم متاسفم