2777
2789
عنوان

خدایا چرا خنده هامو گریه کردی؟😭😭😭🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 156003 بازدید | 1985 پست
😔😔میفهمم با نهایت عجز و درد اینو نوشتی خدا صبر بده ب قلبت خواهرم 😘خدا ب قلبت نگاه کنه

ممنونم عزیزدلم خدا به قلب مهربون شما هم نگاه کنه و هیچوقت غم بهتون نده الهی دوست عزیزم❤🌹

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
مادر ستون خونس اگه رفت خونه ای وجود نداره یه مشت آوار که ریخته تو سر ساکنین زندگی معنی خاصی نداره. د ...

از قدیم میگن آدم وقتی پدرش بمیره سخته ولی کنار میاد ولی با رفتن مادر انکار اون خونه خراب میشه دیگه خونه نیست تا میتونید برای مادرتون خیرات کنید منم براشون فاتحه میخونم روحشون شاد

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما میتونن فیلم بازی کنن و الکی زجه بزنن نه تو فیلم تو واقیعت ؟

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
از قدیم میگن آدم وقتی پدرش بمیره سخته ولی کنار میاد ولی با رفتن مادر انکار اون خونه خراب میشه دیگه خ ...

سخته دوتاشو باهم نداشته باشی تنها میشی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
از قدیم میگن آدم وقتی پدرش بمیره سخته ولی کنار میاد ولی با رفتن مادر انکار اون خونه خراب میشه دیگه خ ...

هنوز باورم نشده که باید یه عمر بدون اون زندگی کنم هنوز قبول نکردم شب ها دعا میکنم برگرده فعلا منتظرم

منم ۵ سال پیش داداش ۲۷ ساله مو از دست دادم💔💔💔 جمله هاتو از عمق دلم حس کردم... منم وقتی یه پسر ش ...

دقیقا منم قبل عید میدیدم پسرای همسرش اومدن خرید میکنن میگفتم خدایا واسه مادرشون حفظشون کن الهی همیشه همه جوونا به دل خوش و با عمر طولانی زندگی کنن ولی کاش داداش منم الان داشت آماده میشد واسه جشن سال نو، نه نا امید زیر خاک سرد بپوسه جوونیش😭کاش زنده میموند منم دلم خوش بود نه اینجوری دلسوخته،دلشکسته باشم مگه عزیز من کجای این دنیا رو گرفته بود؟💔

هنوز باورم نشده که باید یه عمر بدون اون زندگی کنم هنوز قبول نکردم شب ها دعا میکنم برگرده فعلا منتظرم

عزیزم سخته خیلیم سخته ولی دیگه نمیاد یه عمر حسرت داشتن مادر رو دلت میمونه با همه وجودم درکت میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سخته دوتاشو باهم نداشته باشی تنها میشی

من ۱۵ سالم بود پدرم رفت واقعا شکستم چون خیلی دوسش داشتم برادرم که رفت کاملا نابود شدم،از روزی که رفت تا الان هر روز صدای گریه هام میپیچه تو خونه هنوز میتونم خودمو بزنم تا از هوش برم هنوز وقتی مبرم سرخاکش انقدر داد میزنم که هر کسی اونجا باشه دورم جمع میشن،هیچوقت داغم کم نشد

من ۱۵ سالم بود پدرم رفت واقعا شکستم چون خیلی دوسش داشتم برادرم که رفت کاملا نابود شدم،از روزی که رفت ...

من هیچوقت پدر نداشتم مادرم نداشتم امیر و سامان برا همه چیز بودن وقتی امیر. رفت داغون شدم ولی به خاطر سامان تحمل کردم هرروز رفتم سر خاک امیر و زجه زدم هق هق کردم حالا سامانم بهش اضافه شد

آدما میتونن فیلم بازی کنن و الکی زجه بزنن نه تو فیلم تو واقیعت ؟

نه عزیزم گریه الکی و مصنوعی کاملا مشخصه حتی بچه هم میتونه تشخیص بده

نه عزیزم گریه الکی و مصنوعی کاملا مشخصه حتی بچه هم میتونه تشخیص بده

این دختره زجع میزد دلم براش سوخت حال اونو وقتی امیر رفت داشتم و دارم 

عزیزم سخته خیلیم سخته ولی دیگه نمیاد یه عمر حسرت داشتن مادر رو دلت میمونه با همه وجودم درکت میکنم 😭 ...

پنج سال فرصت میداد بخدا اگه ناراحت میشدم میگفتم زندگی کرد رفت الان چی بگم هر کی میبینه میگه حیف شد حیف اون آدم عروسی بچه هاشو ندید خاهراش نوه دارن ندید و رفت.نه سال تمام از پدر مادرش مراقبت کرد سر اونا با پدرم حرفش شد رفته بود مونده بود خونه اونا بچه هاشم برده بود یه عمر زحمت کشید همه امکانات خونه زندگی باغ ماشین همه چی برامون گزاشت بخدا نمیدونم چی بگم دهنم باز مونده شبیه یه بلا بود که سرمون اومد 

پنج سال فرصت میداد بخدا اگه ناراحت میشدم میگفتم زندگی کرد رفت الان چی بگم هر کی میبینه میگه حیف شد ح ...

درکت میکنم مادر نداشتن وحشتناکه 😭😭😭😭😭😭

این دختره زجع میزد دلم براش سوخت حال اونو وقتی امیر رفت داشتم و دارم 

خیلی خوبه که هست میاد میشینه باهات همدردی میکنه تنها نیستی،مطمئن باش گریه هاش الکی نیست کی بیکاره بیاد بشینه گریه کنه واسه کسی اونم به دروغ

خیلی خوبه که هست میاد میشینه باهات همدردی میکنه تنها نیستی،مطمئن باش گریه هاش الکی نیست کی بیکاره بی ...

این عجیبه نامزد سامان نیست مطمئنم