سلام من خانمی ۲۵ ساله ام ،که ۱۰ ساله ازدواج کردم یک دختر ۴ساله دارم و یکپسرم یکماهه شوهرم فوق العاده آدم بی احساسیه جوری که من تو بارداری دومم ۴ ماه استراحت مطلق بودم بعدش طبیعی زایمان کردم بعد زایمان یک هفته با کلی بخیه تو بیمارستان بودم بچه ام بستری بود بعد این همه سختی اصلا من رو ندید دریغ از یک بوس یک شاخه گل یک تشکر خالی هیچییییی،فقط و فقط بچه رو دید، خیلی دلمشکسته شدیدا به محبتش نیاز دارم به آغوشش شدیدا نیاز دارم تا اروم شم تا دردام کم شه ولی نسبت به من بی تفاوته خیلی زیاد با حرف زدن و دعوا هم حل نشد همیشه میگه خوشی زده زیر دلت ادمخوبیه ولی خیلی خشکه، من همیشه دلم یکزندگی عاشقانه میخاست ولی کلا برعکس شده منم دیگه بی عار شدم دلمنمیخاد بدنم رو ببینه ،اعتماد به نفس ندارم مخصوصا بعد زایمان، احساس میکنم حتی اگه بمیرم هم براش مهمنباشه چیکار کنم؟
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
اینارو تو نامه بهش بگو بزار تو جیبش میره سرکار بخونه جمله محبت آمیز بنویس بزار تو جیبش بگو نیاز دار ...
این چیزا رو لوس بازی میدونه اینقدر مشغله ی کاری داره که نامه براش بذارم پاره میکنه کلا فایده نداره هنوز نفهمیدم دوستم داره یا نه گاهی فک میکنم از من بدش میاد
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
عزیزم مردا بلد نیستن محبت کنن. منم شوهرم بی احساسه وقتی از احساس باهاش حرف میزنم میگه من از این لوس بازیا خوشم نمیاد!!! یکی نیست بگه پس چرا ازدواج کردی
ولی یه دوست داشتم ، تا یه قطره اشک میریختم هرکاری میکرد برام...بابامم همینه . روی اشک حساسه
البته من سو استفاده نمیکنم . مدلم اینطوریه سریع گریم میگیره.
شاید اگه یه کوچولو گریه کنی و فضا رو احساسی کنی ، اوکی شه😶😐🥲
همه جوره گفتم اوایل خیلی بهش محبت میکردم فایده نداشت الان مثل خودش شدم
🥲🥲🥲💔💔💔
چ بد