2777
2789
عنوان

من چه گناهی کردم

263 بازدید | 15 پست

سلام من خانمی ۲۵ ساله ام ،که ۱۰ ساله ازدواج کردم یک دختر ۴ساله دارم و یک‌پسرم یک‌ماهه شوهرم فوق العاده آدم بی احساسیه جوری که من تو بارداری دومم ۴ ماه استراحت مطلق بودم بعدش طبیعی زایمان کردم بعد زایمان یک هفته با کلی بخیه تو بیمارستان بودم بچه ام بستری بود بعد این همه سختی اصلا من رو ندید دریغ از یک بوس یک شاخه گل یک تشکر خالی هیچییییی،فقط و فقط بچه رو دید، خیلی دلم‌شکسته شدیدا به محبتش نیاز دارم به آغوشش شدیدا نیاز دارم تا اروم شم تا دردام کم شه ولی نسبت به من بی تفاوته خیلی زیاد با حرف زدن و دعوا هم حل نشد همیشه میگه خوشی زده زیر دلت ادم‌خوبیه ولی خیلی خشکه، من همیشه دلم یک‌زندگی عاشقانه میخاست ولی کلا برعکس شده منم دیگه بی عار شدم دلم‌نمیخاد بدنم رو ببینه ،اعتماد به نفس ندارم مخصوصا بعد زایمان، احساس میکنم حتی اگه بمیرم هم براش مهم‌نباشه چیکار کنم؟ 

چه زود ازدواج کردی

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

نمیدونم بعد ده سال زندگی خودت میگی با حرف و دعوا خوب نشد

اخلاقش اینه دیگه ذات ادما رو نمیشه تغیر داد

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو تو نامه بهش بگو بزار تو جیبش می‌ره سرکار بخونه جمله محبت آمیز بنویس بزار تو جیبش بگو نیاز دار ...

این چیزا رو لوس بازی میدونه اینقدر مشغله ی کاری داره که نامه براش بذارم پاره میکنه کلا فایده نداره هنوز نفهمیدم دوستم داره یا نه گاهی فک میکنم از من بدش میاد 

خب با دعوا بهش نگو

منطقی بگو به منم توجه کن

دلم بغل میخواد و...

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

عادت میکنی مثل من   ما زنا اینقدر بدبختیم که محتاج محبت یه مشت مردای بی احساس شدیم 

ولش کن بیخیال محبت و از بچه هات بگیر زندگی تو بکن 

من که یادم نمیاد کی بغلم کرده یا یه حرف محبت آمیز کلا دیگه بیخیال شدم 

عادت میکنی مثل من   ما زنا اینقدر بدبختیم که محتاج محبت یه مشت مردای بی احساس شدیم  ولش ک ...

گاهی با خودم میگم واسه خودم زندگی کنم فک کنم اصلا نیست با بچه هام خوش باشم ولی نمیشه خب دوستش دارم دلم میخاد

من ازدواج نکردم 

ولی یه دوست داشتم ، تا یه قطره اشک میریختم هرکاری میکرد برام...بابامم همینه . روی اشک حساسه

البته من سو استفاده نمیکنم . مدلم اینطوریه سریع گریم میگیره.

شاید اگه یه کوچولو گریه کنی و فضا رو احساسی کنی ، اوکی شه😶😐🥲

همه جوره گفتم اوایل خیلی بهش محبت میکردم فایده نداشت الان مثل خودش شدم 

🥲🥲🥲💔💔💔

چ بد

گاهی با خودم میگم واسه خودم زندگی کنم فک کنم اصلا نیست با بچه هام خوش باشم ولی نمیشه خب دوستش دارم د ...

من مثل شما دوست نداشتم زندگی مون سرد باشه ولی تا کی فقط یه طرفه باشه و فقط من برای زندگی تلاش کنم که از یه نواختی دربیاد یه مدت بعد آدم خسته میشه 

ولی انشاالله که برای شما به اینجایی که من رسیدم نرسه انشاالله که خوش باشید