ممنون گلم از دعاى عالى شما. التماس دعاى فراوان. خداروشكر كه در بهترين ساعت دعا دعاى بنده خوبت ...
😍😍😍😍تو خودت بهترینی
خدایا شکرت که همچین بنده ای خلق کردی ❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا امروزم يك نفر حاجت گرفت از ذكر يونسيه ،( تاپيك براورده شدن حاجات مهم ) كه ديروز گذاشتم، ...
خدا شاهده من از این ذکر یه چیزی دیدم که هنوزم باورم نمیشع یچیزی تو مایه های تغییر دادن اشیا تو یه ساعت مشخص که من میخاستم کلا یه غم و استرسی رو اینجوری ازم دور میکنه هر شب بعد به حالت اول برمیگرده . نمیتونم باز کنم این مطلب رو ولی فقط خدا میدونه برکت این ذکرو
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
وقتى شكرهاى يگانه جان رو ميبينم از ته قلبم احساس شادى ميكنم عزيزم الهى خير شكرت ببينى. الهى خير عظيم ...
دقیقا منم همینطور
انرژی میگیرم وقتی الهی شکر هاشو میبینم 😍😍😍
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدایا هزار مرتبه شکرت که یگانه باور قلبی داره عشقش به زودی زود به هوش میاد 😍😍😍