2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
ممنون گلم از دعاى عالى شما. التماس دعاى فراوان.  خداروشكر كه در بهترين ساعت دعا دعاى بنده خوبت ...

😍😍😍😍تو خودت بهترینی 

خدایا شکرت که همچین بنده ای خلق کردی ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا امروزم يك نفر حاجت گرفت از ذكر يونسيه ،( تاپيك براورده شدن حاجات مهم ) كه ديروز گذاشتم، ...

خدا شاهده من از این ذکر یه چیزی دیدم که هنوزم باورم نمیشع یچیزی تو مایه های تغییر دادن اشیا تو یه ساعت مشخص که من میخاستم کلا یه غم و استرسی رو اینجوری ازم دور میکنه هر شب بعد به حالت اول برمیگرده . نمیتونم باز کنم این مطلب رو ولی فقط خدا میدونه برکت این ذکرو

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
وقتى شكرهاى يگانه جان رو ميبينم از ته قلبم احساس شادى ميكنم عزيزم الهى خير شكرت ببينى. الهى خير عظيم ...

دقیقا منم همینطور 

انرژی میگیرم وقتی الهی شکر هاشو میبینم 😍😍😍

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر چیزی که با باور قلبی گفته بشه حاجت مورد اجابت قرار میگیره  خدایاشکرت که از این کارب ...

خدایا شکرت😍😍😍❤❤❤

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
ممنون عزیز دلم خدا رو شکر ان شاالله برکات و معجزاتی که من از این ذکر دیدم تو لحظه لحظه زندگیت ببینی ...

ممنون عزيزم الهى خير ببينى الهى سلامت و شاد باشى. 

خدارو به عدد مخلوقاتش شكر بخاطر همه ى بركات و معجزات و نعمت هاى زندگى شما. 

الهى همه خيرها و خوشى ها و نعمت هاتون هزاران برابر بشه و خداى مهربان همه نعمت ها و خوبى هاى زندگيتون براتون حفظ كنه و خيرشون ببينيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزيزم الهى خير ببينى الهى سلامت و شاد باشى.  خدارو به عدد مخلوقاتش شكر بخاطر همه ى بركات ...

ممنون از این همه حس خوب و دعاهای قشنگت هزار برابرش به خودت و عزیزانت برگرده ان شاالله مهربونم

😍😍😍😍تو خودت بهترینی  خدایا شکرت که همچین بنده ای خلق کردی ❤️

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا هزار مرتبه شکرت که یگانه باور قلبی داره  عشقش به زودی زود به هوش میاد  😍😍😍

ممنون از این همه حس خوب و دعاهای قشنگت هزار برابرش به خودت و عزیزانت برگرده ان شاالله مهربونم

ممنون عزيزنازنينم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من از روز اول با سمیه هر روز تا الان۱۰۰ تا رو گفتم🌹

الهي به حق ١٤ معصوم نفر بعدي كه اسمش ميزارم توي تاپيك حاجتروا از ذكر يونسيه تو باشي عزيزدلم 🤲🏻❤️ الهييييي آاااميييين🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدایی انگار بهم یه دنیا حال خوب تزریق کردن 

خدایا شکر 😍😍😍😍😍😍😍 

الهي به حق ١٤ معصوم نفر بعدي كه اسمش ميزارم توي تاپيك حاجتروا از ذكر يونسيه تو باشي عزيزدلم 🤲🏻❤️ ا ...

الهى آمين🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻