2777
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
الهي به حق ١٤ معصوم نفر بعدي كه اسمش ميزارم توي تاپيك حاجتروا از ذكر يونسيه تو باشي عزيزدلم 🤲🏻❤️ ا ...

صد درصد همینطور 😍😍😍 

من بودم همین الان اسمشو میزاشتم چون خییلی مطمعنم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدایا شکرت 🤲🤲🤲

قربون شكرهات. 

خداروشكر كه شكر يگانه جان رو ميبينم

خداروهزاران هزاران هزاران مرتبه شكر

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهي به حق ١٤ معصوم نفر بعدي كه اسمش ميزارم توي تاپيك حاجتروا از ذكر يونسيه تو باشي عزيزدلم 🤲🏻❤️ ا ...

مممنونم خواهری 

الهی امین 🤲🤲

خدا کن این لطفی که در حق من و محمدم کردی هزار برابرش برگرده به زندگی خودت و خانواده ات و همه ی خواهرای گلی که اینجا کنارم بودن❤❤❤❤❤❤❤

من خواهر ندارم ولی اگر داشتم مطمئنم به خوبی و با معرفتی شما نبودن🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدا شاهده من از این ذکر یه چیزی دیدم که هنوزم باورم نمیشع یچیزی تو مایه های تغییر دادن اشیا تو یه سا ...

اره منم ديدم تاثيرات عجيبي داره، يه مدت ختم روزانه حداقل ٧٠٠٠ تاييشو داشتم، الانم روزانه تاپيك ختم دسته جمعي حداقل ٤٠٠ تاذكر يونسيه ميزارم. خدايا شكرت كه با اين ذكر آشنا شدم،سپاسگزارم🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدایی انگار بهم یه دنیا حال خوب تزریق کردن  خدایا شکر 😍😍😍😍😍😍😍

دقيقا منم همينطورم. 

خداروشكر شكرى كه لطف خدا رو شامل حالمون كنه  

خداروشكر شكرى كه پايان نداشته باشه

خداروشكر شكرى كه سبب رضايت و خشنودى خدا بشه

خدایا شکرت🌹🌹🌹🌹

خدايا شكرت كه يگانه جان شكرگزاى ميكنه 

خداروشكر شكرى كه سبب حاجت رواييمون بشه. 

الهى شكرهاى يگانه جان اسباب حاجت روايىش رو بزودى زود فراهم كنن🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

مممنونم خواهری  الهی امین 🤲🤲 خدا کن این لطفی که در حق من و محمدم کردی هزار برابرش برگرده به ...

انقدر دعات به دلم نشست كه حد نداره مهربونم😍😍😍😍 اصلا دلم يهووو آرووومه آروووم شد، مرسي از دعاى خوبت عزيزدلم احساس كردم اين دعايي كه كردي واسه يه عمرم كافيه 😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدايا شكرت كه يگانه جان شكرگزاى ميكنه  خداروشكر شكرى كه سبب حاجت رواييمون بشه.  الهى شكر ...

انشاالله 

الهی شکر خدا خواهری به گلی تو بمن داد که از لحظه اول یک ثانیه تنهام نذاشتی و برام قوت قلب بودی🤲🤲🌹🌹🌹

الهی دورت بگردم خواهر مهربونم🌹🌹🌹

خدانکنه عزیزم واقعا همینطور تو الان حاجتتو گرفتی عزیزدلم 😍😍😍 آقا محمد چشماشو باز میکنه بهت قول میدم 

😍😍😍😍😍😍😍

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

انقدر دعات به دلم نشست كه حد نداره مهربونم😍😍😍😍 اصلا دلم يهووو آرووومه آروووم شد، مرسي از دعاى خو ...

الهی شکرت حداقل تونستم در حد حرف هم که شده برا تو خواهر عزیزم قوت قلب باشم🌹🌹🌹🌹

انشاالله  الهی شکر خدا خواهری به گلی تو بمن داد که از لحظه اول یک ثانیه تنهام نذاشتی و برام قو ...

❤️❤️❤️😍😍😍❤️😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍

انقدر دعات به دلم نشست كه حد نداره مهربونم😍😍😍😍 اصلا دلم يهووو آرووومه آروووم شد، مرسي از دعاى خو ...

این کاری که شما کردی نه تنها حال یگانه   بلکه حال همه ی مایی که تو تاپینک بودیمو عالی کرد 

صد برابر این حال خوب برگرده تو زندگی خودت عزیزدلم 😍😍 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز