خدایا شکرت امشب وقتی دیگه داشتم تو تاریکی مطلق غرق میشدم خواهرای گلم با این همه انرژی خوبشون قلبم آر ...
اخ که من قربون تو بشم 😍😍😍😍
ما فقط واقعیت هارو یه دور برات یادآوری کردیم
که بدونی تو هنوز خوشبخت ترین آدم دنیاییی
😍😍😍😍❤️❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسي عزيزدلم😍😍😍😍 ممنون از دعاي خوبت 😍❤️ خداروشكر كه دوستاى مهربان و قدرداني مثل شماها دورم هستن ...
مرسی از دعای قشنگت. 😍😍😍
الهیییی امین ❤️❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
ممنون ازت بابت پیشنهادت بعداز چند سال انرژی منفی ازم دورشد دیگه داشتم دیوونه میشدم خیلی منفی ف ...
😍😍😍 اره منم همینطور
اینجا الان اذانه صبحه خدایا شکرت که فرصت دوباره به این دوتا عاشق دادی،برای اینکه سالیان دراز کنار هم ،خوشبخت باشین ده تا حمد خوندم
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
عزیزم من یه معجزه ای به چشم دیدم که باورم نمیشه نمیتونم دقیق بهت بگم تو چه مورده ولی اینحور به ...
سلام عزیزم
میشه شرایطش رو به من بگید؟ ممنون میشم🌺🙏
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
خدایاشکرت که این دو عزیز رو سر راه همدیگه قرار دادی و دل هاشون رو به هم نزدیک کردی🌺
خدای مهربون شکرت که خوشحالی و آرامش رو به وجود یگانه برمیگردونی و آقامحمد انرژی مضاعف میگیره💚❤
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃