2821
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
خدایا شکرت امشب وقتی دیگه داشتم تو تاریکی مطلق غرق میشدم خواهرای گلم با این همه انرژی خوبشون قلبم آر ...

اخ که من قربون تو بشم 😍😍😍😍 

ما فقط واقعیت هارو یه دور برات یادآوری کردیم 

که بدونی  تو هنوز خوشبخت ترین آدم دنیاییی

😍😍😍😍❤️❤️  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا شکرت هنوز آدمای خوبی مثل آقامحمد و یگانه جون تو دنیا وجود دارن 😍😍😍😍

خدایا شکرت منو با واسطه یگانه به خودت نزدیک تر کردی🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤❤❤

خدایا شکرت صدامونو شنیدی که روی این همه آدمو زمین نزدی وآقا محمد بهوش اومد🙏🙏🙏🙏🙏🙏

این کاری که شما کردی نه تنها حال یگانه   بلکه حال همه ی مایی که تو تاپینک بودیمو عالی کرد  ...

مرسي عزيزدلم😍😍😍😍 ممنون از دعاي خوبت 😍❤️ خداروشكر كه دوستاى مهربان و قدرداني مثل شماها دورم هستن😍😍😍 الهي همتون به زودي و خيلي راحت و بدون سختي حاجتروا باشين🤲🏻❤️ ، هميشه تنتون سلامت ، دلتون شاد و زندگيتون سراسر آرامش و آسايش باشه 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ الهييييي آااميييين 🤲🏻🤲🏻❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مرسي عزيزدلم😍😍😍😍 ممنون از دعاي خوبت 😍❤️ خداروشكر كه دوستاى مهربان و قدرداني مثل شماها دورم هستن ...

مرسی از دعای قشنگت. 😍😍😍 

الهیییی امین ❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مرسي عزيزدلم😍😍😍😍 ممنون از دعاي خوبت 😍❤️ خداروشكر كه دوستاى مهربان و قدرداني مثل شماها دورم هستن ...

ممنون ازت بابت پیشنهادت بعداز چند سال انرژی منفی ازم دورشد دیگه  داشتم دیوونه میشدم خیلی منفی فکرمیکردم ولی ازاین لحظه به خودم قول دادم مثبت فکرکنم

ممنون ازت بابت پیشنهادت بعداز چند سال انرژی منفی ازم دورشد دیگه  داشتم دیوونه میشدم خیلی منفی ف ...

😍😍😍 اره منم همینطور 

ممنون ازت بابت پیشنهادت بعداز چند سال انرژی منفی ازم دورشد دیگه  داشتم دیوونه میشدم خیلی منفی ف ...

قربونت بشم عزيزم 🥰🥰🥰😘😘😘❤️❤️❤️

روزهاي خوب تو راهن 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدایا شکرت خواهر گلی مثل آبجی یگانه دارم تو روزای سخت کنارم بوده خدای مهربونم دل آبجی یگانه جونم شاد کن خدایا شکرت 💕❤️

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

اینجا الان اذانه صبحه خدایا شکرت که فرصت دوباره به این دوتا عاشق دادی،برای اینکه سالیان دراز کنار هم ،خوشبخت باشین ده تا حمد خوندم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
عزیزم من یه معجزه ای به چشم دیدم که باورم نمیشه نمیتونم دقیق بهت بگم  تو چه مورده ولی اینحور به ...

سلام عزیزم

میشه شرایطش رو به من بگید؟ ممنون میشم🌺🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

خدایاشکرت که این دو عزیز رو سر راه همدیگه قرار دادی و دل هاشون رو به هم نزدیک کردی🌺

خدای مهربون شکرت که خوشحالی و آرامش رو به وجود یگانه برمیگردونی و آقامحمد انرژی مضاعف میگیره💚❤

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز