الهي به حق ١٤ معصوم نفر بعدي كه اسمش ميزارم توي تاپيك حاجتروا از ذكر يونسيه تو باشي عزيزدلم 🤲🏻❤️ ا ...
صد درصد همینطور 😍😍😍
من بودم همین الان اسمشو میزاشتم چون خییلی مطمعنم
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خدانکنه عزیزم واقعا همینطور تو الان حاجتتو گرفتی عزیزدلم 😍😍😍 آقا محمد چشماشو باز میکنه بهت قول میدم
😍😍😍😍😍😍😍
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
انقدر دعات به دلم نشست كه حد نداره مهربونم😍😍😍😍 اصلا دلم يهووو آرووومه آروووم شد، مرسي از دعاى خو ...
این کاری که شما کردی نه تنها حال یگانه بلکه حال همه ی مایی که تو تاپینک بودیمو عالی کرد
صد برابر این حال خوب برگرده تو زندگی خودت عزیزدلم 😍😍