2777
2789
عنوان

شکر گزاری🌹🌹🤲🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 9689 بازدید | 346 پست
خدایاشکرت که همچین بنده های  با‌محبتی خلق کردی  خدایا شکرت که توفیق آشنایی باشما رو داشتم ...

قربونت عزيزم❤️❤️❤️😍😍😍❤️❤️❤️😍😍😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عذر ميخوام ميشه اينجا شرايطش بفرماييد ما هم بهره ببريم؟

عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگر در شکم ماهی احساس عجز و پشیمانی نمیکرد و به خدا التماس نمیکرد تا روز برانگیخته شدن در شکم ماهی میموند در اون حال حضرت یونس گفت لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین خدایا تو پاک و منزه ای و قطعا من از ستمکاران هستم . سپس خدا میگه فاستجبنا له و نجیناهدمن الغم و کذالک ننجی المومنین  پس او را اجابت کردیم و او را از غم رهایی دادیم و مومنان را چنین نجات میدهیم. البته ببخش اگه غلط املایی دارم . باید موقعی که ذکر رو میگی واقعا خدا رو پاک و منزه بدونی  تو ذهنت بیار که خدا منزه از تمام صفاتی که کفار به خدا نسبت بدن و خودت رو ستمکار و گناهکار بدون و در مقابل خدا این حس رو تو خودت به وجود بیار که چقدر کوچک و نیازمندی در برابر خدا اونوقت معجزه این ذکر رو میبینی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

خدایا شکرت که الان داری فرکانس انرژی مثبتمونو به آقا محمد میرسونی تا فردا حالشون خوب بشه ❤️❤️😍

خدایا شکرت بابت همه نعمت هات. 😍❤️

خدایاشکرت که قلب آقا محمد تو سینه در تپشه و به عشق یگانه میزنه 😍❤️

خدایا شکرت بابت این عشق پاک😍😍

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

قربونت عزيزم❤️❤️❤️😍😍😍❤️❤️❤️😍😍😍

خدانکنه عزیرم 

خدایا شکرت که این کاربر عزیز مادر میشن به زودی  که لایق مادری هستید 😍❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگ ...

عالى بود عزيزم

خدا رو هزاران مرتبه شكر كه امشب با شما آشنا شدم 

خداروشكر كه اين نكات عالى بم ياد دادى 

الهى از حالا هرچى ذكر يونسيه بگم در ثوابش شريك باشى. 

الهى خير عظيم و توفيق الهى نصيبت بشه. 

عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگ ...

اتفاقا امروزم يك نفر حاجت گرفت از ذكر يونسيه ،( تاپيك براورده شدن حاجات مهم ) كه ديروز گذاشتم، اسكرين شات گرفتم ازش ، اسمش رفت توي تاپيك كسايي كه حاجت گرفتن 😍

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خدانکنه عزیرم  خدایا شکرت که این کاربر عزیز مادر میشن به زودی  که لایق مادری هستید 😍❤️

ممنون گلم از دعاى عالى شما. التماس دعاى فراوان. 

خداروشكر كه در بهترين ساعت دعا دعاى بنده خوبت شامل حالم كردى. خداروشكر بخاطر بودنت. 

الهى توفيق الهى نصيبت بشه. 

هر چیزی که با باور قلبی گفته بشه حاجت مورد اجابت قرار میگیره 

خدایاشکرت که از این کاربر عزیز‌  اطلاعات خوبی گرفتیم مرسی عزیزم 😍😍😍

اتفاقا امروزم يك نفر حاجت گرفت تو تاپيك ذكر يونسيه ، تاپيك براورده شدن حاجات مهم كه ديروز گذاشت ...

خداروهزارن مرتبه شكر خدا رو بى نهايت شكر به خاطر حاجت روايى دوستمون   

عالى بود عزيزم خدا رو هزاران مرتبه شكر كه امشب با شما آشنا شدم  خداروشكر كه اين نكات عالى بم ...

ممنون عزیز دلم خدا رو شکر ان شاالله برکات و معجزاتی که من از این ذکر دیدم تو لحظه لحظه زندگیت ببینی عزیزم دلت شاد و زندگیت پر خوشبختی

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خدایا شکرت 🤲🌹

وقتى شكرهاى يگانه جان رو ميبينم از ته قلبم احساس شادى ميكنم عزيزم الهى خير شكرت ببينى. الهى خير عظيم نصيبت بشه. 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز