عذر ميخوام ميشه اينجا شرايطش بفرماييد ما هم بهره ببريم؟
عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگر در شکم ماهی احساس عجز و پشیمانی نمیکرد و به خدا التماس نمیکرد تا روز برانگیخته شدن در شکم ماهی میموند در اون حال حضرت یونس گفت لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین خدایا تو پاک و منزه ای و قطعا من از ستمکاران هستم . سپس خدا میگه فاستجبنا له و نجیناهدمن الغم و کذالک ننجی المومنین پس او را اجابت کردیم و او را از غم رهایی دادیم و مومنان را چنین نجات میدهیم. البته ببخش اگه غلط املایی دارم . باید موقعی که ذکر رو میگی واقعا خدا رو پاک و منزه بدونی تو ذهنت بیار که خدا منزه از تمام صفاتی که کفار به خدا نسبت بدن و خودت رو ستمکار و گناهکار بدون و در مقابل خدا این حس رو تو خودت به وجود بیار که چقدر کوچک و نیازمندی در برابر خدا اونوقت معجزه این ذکر رو میبینی
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خدایا شکرت که الان داری فرکانس انرژی مثبتمونو به آقا محمد میرسونی تا فردا حالشون خوب بشه ❤️❤️😍
خدایا شکرت بابت همه نعمت هات. 😍❤️
خدایاشکرت که قلب آقا محمد تو سینه در تپشه و به عشق یگانه میزنه 😍❤️
خدایا شکرت بابت این عشق پاک😍😍
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدایا شکرت که این کاربر عزیز مادر میشن به زودی که لایق مادری هستید 😍❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگ ...
هر چیزی که با باور قلبی گفته بشه حاجت مورد اجابت قرار میگیره
خدایاشکرت که از این کاربر عزیز اطلاعات خوبی گرفتیم مرسی عزیزم 😍😍😍