من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عذر ميخوام ميشه اينجا شرايطش بفرماييد ما هم بهره ببريم؟
عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگر در شکم ماهی احساس عجز و پشیمانی نمیکرد و به خدا التماس نمیکرد تا روز برانگیخته شدن در شکم ماهی میموند در اون حال حضرت یونس گفت لاالله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین خدایا تو پاک و منزه ای و قطعا من از ستمکاران هستم . سپس خدا میگه فاستجبنا له و نجیناهدمن الغم و کذالک ننجی المومنین پس او را اجابت کردیم و او را از غم رهایی دادیم و مومنان را چنین نجات میدهیم. البته ببخش اگه غلط املایی دارم . باید موقعی که ذکر رو میگی واقعا خدا رو پاک و منزه بدونی تو ذهنت بیار که خدا منزه از تمام صفاتی که کفار به خدا نسبت بدن و خودت رو ستمکار و گناهکار بدون و در مقابل خدا این حس رو تو خودت به وجود بیار که چقدر کوچک و نیازمندی در برابر خدا اونوقت معجزه این ذکر رو میبینی
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
خدایا شکرت که الان داری فرکانس انرژی مثبتمونو به آقا محمد میرسونی تا فردا حالشون خوب بشه ❤️❤️😍
خدایا شکرت بابت همه نعمت هات. 😍❤️
خدایاشکرت که قلب آقا محمد تو سینه در تپشه و به عشق یگانه میزنه 😍❤️
خدایا شکرت بابت این عشق پاک😍😍
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدایا شکرت که این کاربر عزیز مادر میشن به زودی که لایق مادری هستید 😍❤️
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
عزیزم وقتی حضرت یونس با عصبانیت شهر رو ترک میکنه به فرمان خدا نهنگ اونو میبلعه و به گفته خود قران اگ ...
هر چیزی که با باور قلبی گفته بشه حاجت مورد اجابت قرار میگیره
خدایاشکرت که از این کاربر عزیز اطلاعات خوبی گرفتیم مرسی عزیزم 😍😍😍