2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی این اذکار خیلی تاثیرشون قویه مراقب باش  چون شنیدم اذکارو باید زیر نظر استاد خوند

همون بار اولی خوندم نتیجه داد میخاستم دوباره بگم بعدش به دلم افتاد بپرسم یه وقت بد نباشه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

كلا توصيه ميشه سر خود ذكر و چله هاي سنگين يا بدون اذن نگيريد دچار مشكلات و تنگي رزق ميشيد و بعضي مساعل ديگه كه اينجا جاي عنوان كردنش نيست

مطابق نيت تون از چله هاي بي خطر استفاده كنين مثلا عدد ابجد خواسته تون رو بگيريد و ب تعدادش چهل روز آيه كنفيكون بخونين 

روز شروع نحس و قمر در عقرب نباشه و اگر يكشنبه باشه و در دهه اول ماه قمري باشه بهتره ولي ضروري نيست 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
همون بار اولی خوندم نتیجه داد میخاستم دوباره بگم بعدش به دلم افتاد بپرسم یه وقت بد نباشه

البته من اطلاعاتم خییلی سطحیه ولی بنظرم تا مطمئن نشدی نگو

من قبلن یه ذکر اعظم عربی بود اونو خیلی میگفتم با حرف ابجدش به مشکل برخورده بودم

البته من اطلاعاتم خییلی سطحیه ولی بنظرم تا مطمئن نشدی نگو من قبلن یه ذکر اعظم عربی بود اونو خیلی می ...

من سالهاست دارم در مورد اين چيزا و ماورا تحقيق ميكنم خيلي وقتها تو تاپيك ها ميبينم به همديگه ذكر يونسيه و رقيه شرعيه و سوره جن پيشنهاد ميكنن كه بخون مشكلت حل ميشه يا حاجت روا ميشي يكي دوبار براشون توضيح دادم يكي انگ دعانويس بودن زد يكي گفت مردم از دين دور ميكني خلاصه ديگه سعي ميكنم سكوت كنم مداخله نكنم واقعا كاركرد ماورا و اذكار و آيات خيلي با چيزي كه اكثرا تصور ميكنن فرق ميكنه شما با انجام بعضي اذكار و چله ها فقط خودتو در خطر ميندازي بعد بايد كلي بگردي يكي پيدا بشه متوجه بشه علت مشكلت چيه چون ماشالله دعانويس ها اكثرشون بي سوادن و هركي از راه برسه بهش ميگن طلسم شدي و طرف مي افته تو يك چرخه معيوب مشكل اش حل نميشه به زمين و زمان بدبين ميشه 

دقیقن باهاتون موافقم

خيلي خوشحال شدم ميون اينهمه نظر مخالف كه تو تاپيك ها ديدم يكنفر پيدا شد اين مساعلو درك و قبول كنه

سايه ي خدا رو زندگيت دوست گلم 😘😘

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز