2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 39 پست
گفتم مهریه ام میذارم اجرا صبر کن گفتم همون سری اول نباید میبخشیدمت ک الان دوباره تکرار کنی تو لیاقت ...

خوبش کردی حقشه تا اون باشه خیانت نکنه بگو اخه چ مرضی دارین با داشتن زنو بچه بازم چشمتون دنبال دخترا مردمه هیچ گونه کوتاه نیا

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
خوبش کردی حقشه تا اون باشه خیانت نکنه بگو اخه چ مرضی دارین با داشتن زنو بچه بازم چشمتون دنبال دخترا ...

اره گفتم گفتم حق نداری پیش من بخوابی برو‌باهمونا بخواب برو‌با اونا زندگی کن تو لیاقت این زندگی رو نداشتی تا کم‌ آوردی خانواده ام سریع دستتو گرفتن من اگه از این جدا شم خانواده اشم‌ ولش میکنن اینو من هر سری به خواهرش گفتم این خیانت کرده آنقدر نفرینش کرد گفتم تو هنوز تو حال هوای مجردی فردا تکلیفمو روشن میکنم برم ببینم جا داری بمونی بدبخت هیچکس پشتت نیست 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره گفتم گفتم حق نداری پیش من بخوابی برو‌باهمونا بخواب برو‌با اونا زندگی کن تو لیاقت این زندگی رو ند ...

بازم خوبه خواهرش پشتته 

ولی اگ دادخواست دادی و همچنان تغییری نکرد باید یه فکر اساسی کرد اون موقع دیگ باید به خانوادت بگی

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
بازم خوبه خواهرش پشتته  ولی اگ دادخواست دادی و همچنان تغییری نکرد باید یه فکر اساسی کرد اون مو ...

به شوهر خواهرشم الان پیام دادم گفتم من فردا میرم دادخواست میدم گفت طلاق راه حلش نیست فقط صورت مسله رو پاک میکنی

بازم خوبه خواهرش پشتته  ولی اگ دادخواست دادی و همچنان تغییری نکرد باید یه فکر اساسی کرد اون مو ...

اره فقط کافیه بدونن منو اذیت کرده نفرین می‌کنه کلی باهاش دعوا میگیرن 

اره فقط کافیه بدونن منو اذیت کرده نفرین می‌کنه کلی باهاش دعوا میگیرن 

حقشه هرچی نفرینش کنن

خوش به حالت باز خانوادش پشت تو هستن.تاپیک آخر منو بخون من تا حالا به هیچکس نگفتم به نظرت بگم

به نظرم به خانواده خودش بگو‌ منم هنوز به خانواده خودم نگفتم ولی هر بار اذیتم کرده یا دیدم با کسی چت کرده به خانواده اش گفتم هر چند باز آدم نشد دیشب دیدم چت کرده باز با یکی این فقط در حد چت کردنه نمی‌دونم مرضش چیه دردش چیه