2777
2789
عنوان

نیت بگیرم یا نه

329 بازدید | 103 پست

دلم برای روزایی که حافظ باز میکردم تنگ شده

ولی حسشم نیست

حالا نمیدونم شاید شب شلوغ بشه تک نیتم بزارم نمیدونم دقیق

بگید بزارم یا نه

بعد اینکه چه ساعتی خوبه

شایدم نزارم آی دونت نو🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای سلامتی من بگیر لطفااسمم المیراس

تو تأثیرگذاری، مسئولیت پذیری و نفوذ مثبت. با مدیریت خردمندانه قدرت و تواناییها و رعایت اخلاق و انصاف، میتوانید بر زندگی خود و دیگران اثرگذار باشید و موفقیت، احترام و رشد معنوی را همزمان تجربه کنید خوب بود دختر.

میشه به نیت منم بگیرین خیلی نیاز دارم 🌹

در پس درد و رنج ناشی از یک دلبستگی، لطف و مهربانیای پنهان نیز جریان دارد که سرانجام آرامش و شفا به همراه میآورد. همچنین این غزل نشان میدهد که صداقت و دوری از ریا، ارزشمندتر از هر ظاهرسازی است و کسانی که بیمنت و بیتظاهر نیکی میکنند، جایگاهی ویژه در دل شما دارند.

حس میکنم کسی اذیتت کرده درسته ؟

حافظ باز میکنی؟ واسه من میشه باز کنی

امکانات و وسایل گوناگونی که در اختیار توست و از آنها بهره میبری، بدان که این لوازم و اسباب وسیلهای هستند برای رسیدن به تکامل و انسانیت حقیقی؛ مبادا که ظواهر دنیا تو را فریب داده و منحرف نماید. در راه بهدستآوردن و جمعآوری مال، حلال یا حرام بودن آن را فراموش مکن و از راه صحیح منحرف مشو. تضییع حقالناس جز بدترین امور است؛ حق پدر و مادر و خویشان خود را نگهدار و از تمجیدهای بیمورد اطرافیان مغرور مشو

ممنون نه عزیزم واسه یه معامله میخواستم

نگا اون چیزی که خوندم داشت میگفت مراقب باش افراد دورو دورت هستن .شاید برای همین معامله اینا میگه

اگه میخوای کاری بکنی خوب همه چیو بررسی کن

تو تأثیرگذاری، مسئولیت پذیری و نفوذ مثبت. با مدیریت خردمندانه قدرت و تواناییها و رعایت اخلاق و انصا ...

من لطفا عزیزم، ازدواج

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝