بچه ها سلام من شش ماه باردارم امشب گوشی شوهرم و داشتم نگاه میکردم فهمیدم با چند نفر هست به نظرتون چیکار کنم تا حالا چند بار دیدم تو این سه سال و هر سری گفته غلط کردم بار اخرمه ولی باز تکرار کرده به نظرتون چیکار میشه کرد این کارشو بذاره کنار به خانواده اش هم هر سری گفتم بهشون
اره بترسونش..ولی بعید میدونم ترک کنه چت در چه حد کرده؟ در حد قربون صدقس؟ من تاپیک قبلتو دیدم اولی ...
اره فقط در همین حد و از دخترا شارژ گرفتن همین خنده میگیره وقتی از اونا شارژ میگیره اون سری هم میگفت من فقط باهاشون چت میکنم که شارژ بگیرم انکار تو مجردیش ی دختره با احساساتش بازی کرده حالا این میخواد اینجوری جبران کنه به مشاوره هم همینو گفته بود
اسی از اینکه گفتی شوهرت شارژ از دخترا میگیره ،خنده م گرفت 😂حالا باهاش صحبت کن و بترسون که از این کارش دست برداره ،ان شاالله همه چی درست میشه ،به خانواده ت هم چیزی نگو
این مردها چقد هفت خطم به نظرم ادم همون ازدواج نکنه بهتره مردها اصلا قابل اعتماد نیستن
این اوایل ازدواج اینجوری نبود نمیدونم چرا اینجوری کرد چون اوایل میگفت از خیانت متنفرم چون پدرشوهرم همین کارو کرده خودش بدش میاد میگه بابام خودشو بدبخت کرد آواره کرد منم بهش گفتم اون اگه با چند بابچه اینکار و کرده تو با یدونه بچه داری میکنی تو از الان خودتو بدبخت کردی
اینم مثل پدرشه.ولی تو سعی کن بترسونیش با دادخواست جوری بترسونش که دیگه جرعت همچین کارایی رو نداشته ب ...
گفتم مهریه ام میذارم اجرا صبر کن گفتم همون سری اول نباید میبخشیدمت ک الان دوباره تکرار کنی تو لیاقت من و زندگی رو نداری تو الان ی اشغال شدی ک باید پرتت کنم بیرون حالم ازت بهم میخوره شدی عین دستمال کاغذی هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم