2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 39 پست
گفتم بچه رم ی بلایی سرش میارم براچی بیارمش خودمو بدبخت کنم میخواد بشه یکی عین تو 

حالا همین که ازت حساب می‌بره خیلی خوبه ،سعی کن از همین ویژگیش استفاده کنی و جلو خیانتشو بگیری ،اگه رو بچه هم حساسه که چه بهتر 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا همین که ازت حساب می‌بره خیلی خوبه ،سعی کن از همین ویژگیش استفاده کنی و جلو خیانتشو بگیری ،اگه ر ...

اره خدایی هر چی پول هم میاد تو کارتش سریع میگه و می‌ریزه برا من هیچ اخلاق بدی ندارند اولویت زندگیش هم منم ولی نمی‌دونم چرا چت می‌کنه 

به خانواده ام نگم نه  

به نظرم فعلا به خانواده نگو ولی اگه دیدی بازم درست نشد اون وقت به خانوادت بگو

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
اره بترسونش..ولی بعید میدونم ترک کنه چت در چه حد کرده؟ در حد قربون صدقس؟ من تاپیک قبلتو دیدم اولی ...

اره فقط در همین حد و از دخترا شارژ گرفتن همین خنده میگیره وقتی از اونا شارژ میگیره اون سری هم می‌گفت من فقط باهاشون چت میکنم که شارژ بگیرم انکار تو مجردیش ی دختره با احساساتش بازی کرده حالا این میخواد اینجوری جبران کنه به مشاوره هم همینو گفته بود 

به نظرم فعلا به خانواده نگو ولی اگه دیدی بازم درست نشد اون وقت به خانوادت بگو

بدبخت خانواده ام فردا می‌خوان برام عیدی بیارن نمی‌دونم جلوی اونا چه جوری رفتار کنم

بدبخت خانواده ام فردا می‌خوان برام عیدی بیارن نمی‌دونم جلوی اونا چه جوری رفتار کنم

ظاهر سازی کن فعلا 

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
ظاهر سازی کن فعلا 

نمیتونم سخته در و‌قفل کرده الان ک من ی وقت نرم بیرون بهش گفتم آخرش ک چی فردا ک‌میری سرکار اون وقت میرم دادخواست میدم میگم الان جلومو میتونی بگیری فردا چی منو براچی نگه داشتی وقتی خیانت می‌کنی میگه فردا راجبش حرف می‌زنیم همه اش هم میگه برامن نیست اکانت من نبوده منم گفتم زر نزن اسم‌تو رو آورده با وجود ی بچه تو مجردی اره خطم‌که به اسم‌منه فردا میرم پرینت میگرم صبر کن 

اسی از اینکه گفتی شوهرت شارژ از دخترا میگیره ،خنده م گرفت 😂حالا باهاش صحبت کن و بترسون که از این کارش دست برداره ،ان شاالله همه چی درست میشه ،به خانواده ت هم چیزی نگو 

اسی از اینکه گفتی شوهرت شارژ از دخترا میگیره ،خنده م گرفت 😂حالا باهاش صحبت کن و بترسون که از این کا ...

چی‌بگم به مشاوره هم همینو میگه اون سری می‌گفت می‌دونم کارم اشتباه من الان هرچی بگم فقط. خودمو توجیح میکنم

نمیتونم سخته در و‌قفل کرده الان ک من ی وقت نرم بیرون بهش گفتم آخرش ک چی فردا ک‌میری سرکار اون وقت می ...

این مردها چقد هفت خطم به نظرم ادم همون ازدواج نکنه بهتره مردها اصلا قابل اعتماد نیستن

این مردها چقد هفت خطم به نظرم ادم همون ازدواج نکنه بهتره مردها اصلا قابل اعتماد نیستن

این اوایل ازدواج اینجوری نبود نمی‌دونم چرا اینجوری کرد چون اوایل می‌گفت از خیانت متنفرم چون پدرشوهرم همین کارو کرده خودش بدش میاد میگه بابام خودشو بدبخت کرد آواره کرد منم بهش گفتم اون اگه با چند بابچه اینکار و کرده تو با یدونه بچه داری می‌کنی تو از الان خودتو بدبخت کردی 

این اوایل ازدواج اینجوری نبود نمی‌دونم چرا اینجوری کرد چون اوایل می‌گفت از خیانت متنفرم چون پدرشوهرم ...

اینم مثل پدرشه.ولی تو سعی کن بترسونیش با دادخواست جوری بترسونش که دیگه جرعت همچین کارایی رو نداشته باشه

اینم مثل پدرشه.ولی تو سعی کن بترسونیش با دادخواست جوری بترسونش که دیگه جرعت همچین کارایی رو نداشته ب ...

گفتم مهریه ام میذارم اجرا صبر کن گفتم همون سری اول نباید میبخشیدمت ک الان دوباره تکرار کنی تو لیاقت من و زندگی رو نداری تو الان ی اشغال شدی ک باید پرتت کنم بیرون حالم ازت بهم میخوره شدی عین دستمال کاغذی هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم