2777
2789
عنوان

خیانت

339 بازدید | 39 پست

بچه ها سلام من شش ماه باردارم امشب گوشی شوهرم و داشتم نگاه میکردم فهمیدم با چند نفر هست به نظرتون چیکار کنم تا حالا چند بار دیدم تو این سه سال و هر سری گفته غلط کردم بار اخرمه ولی باز تکرار کرده به نظرتون چیکار میشه کرد این کارشو بذاره کنار به خانواده اش هم هر سری گفتم بهشون

وقتی هر بار به غلط کردن می افته و باز تکرار میکنه دیگه جای بخشش نیست.به نظرم طلاق بگیر ازش چون همچین ادمی تا اخر عمرش خیانت میکنه

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچمو چیکار کنم دادخواست بدم نمیترسه به نظرتون 

به نظرم دادخواست بده بترسونش

ولی بازم فکر نکنم دست از کارش برداره

بچت که به دنیا اومد بدش به شوهرت بره

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
به نظرم دادخواست بده بترسونش ولی بازم فکر نکنم دست از کارش برداره بچت که به دنیا اومد بدش به شوهرت ...

میدونی مشاوره هم رفتیم یعنی خودش گفت بریم به مشاوره هم میگه نمی‌دونم چرا اینکار و میکنم خودمم نمیدونم فقط هم در حد چت کردن والا هیچی رو پنهون نمیکنه تا پول هم میاد به حسابش می‌ریزه به کارت من 

باید به خودت مسلط باشی چون بارداری نی نی ت گناه داره ،باهاش صحبت کن ،خودم اگه باشم طرفو با خاک یکسان ...

الان عین سگ ترسیده جلو در وردی خوابیده ک نکنه برم آخه گفتم میرم فردا هم دادخواست میدم دیگه نمیخوامت هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم 

باید به خودت مسلط باشی چون بارداری نی نی ت گناه داره ،باهاش صحبت کن ،خودم اگه باشم طرفو با خاک یکسان ...

گفتم بچه رم ی بلایی سرش میارم براچی بیارمش خودمو بدبخت کنم میخواد بشه یکی عین تو 

میدونی مشاوره هم رفتیم یعنی خودش گفت بریم به مشاوره هم میگه نمی‌دونم چرا اینکار و میکنم خودمم نمیدون ...

خب همین ک چت میکنه هم خیانت محسوب میشه.بیشتر پیش روانشانس برید شاید بتونه مشکلشو حل کنه.انشالله خدا کمکت کنه خیلی سخته واقعا

خب همین ک چت میکنه هم خیانت محسوب میشه.بیشتر پیش روانشانس برید شاید بتونه مشکلشو حل کنه.انشالله خدا ...

ببین نمیتونه از من دل بکنه ها من دوسال سر خونه ام بود بعد عروسی گرفت خیلی می‌ترسه منو از دست بده ولی نمی‌دونم چرا اینکار و میکنه الانم دم در ورودی خوابیده می‌ترسه ک من برم ولی اینبار باید اساسی بترسونمش یا دادخواست و بدم بنظرت ک ترسش بیشتر شه

ببین نمیتونه از من دل بکنه ها من دوسال سر خونه ام بود بعد عروسی گرفت خیلی می‌ترسه منو از دست بده ولی ...

اره بترسونش..ولی بعید میدونم ترک کنه

چت در چه حد کرده؟ در حد قربون صدقس؟

من تاپیک قبلتو دیدم

اولین خیانتش قبل بارداریتم بوده؟ این خیانت جدیدش دقیقا مال کیه 

ببین نمیتونه از من دل بکنه ها من دوسال سر خونه ام بود بعد عروسی گرفت خیلی می‌ترسه منو از دست بده ولی ...

اره دادخواست بده اساسی بترسونش که دست از کارش دیگه برداره بزار بترسه