بچه ها سلام من شش ماه باردارم امشب گوشی شوهرم و داشتم نگاه میکردم فهمیدم با چند نفر هست به نظرتون چیکار کنم تا حالا چند بار دیدم تو این سه سال و هر سری گفته غلط کردم بار اخرمه ولی باز تکرار کرده به نظرتون چیکار میشه کرد این کارشو بذاره کنار به خانواده اش هم هر سری گفتم بهشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم دادخواست بده بترسونش ولی بازم فکر نکنم دست از کارش برداره بچت که به دنیا اومد بدش به شوهرت ...
میدونی مشاوره هم رفتیم یعنی خودش گفت بریم به مشاوره هم میگه نمیدونم چرا اینکار و میکنم خودمم نمیدونم فقط هم در حد چت کردن والا هیچی رو پنهون نمیکنه تا پول هم میاد به حسابش میریزه به کارت من
خب همین ک چت میکنه هم خیانت محسوب میشه.بیشتر پیش روانشانس برید شاید بتونه مشکلشو حل کنه.انشالله خدا ...
ببین نمیتونه از من دل بکنه ها من دوسال سر خونه ام بود بعد عروسی گرفت خیلی میترسه منو از دست بده ولی نمیدونم چرا اینکار و میکنه الانم دم در ورودی خوابیده میترسه ک من برم ولی اینبار باید اساسی بترسونمش یا دادخواست و بدم بنظرت ک ترسش بیشتر شه