2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی هست بیاد اینجا

260 بازدید | 33 پست

زخم معده دارم درد گرفته الان، 

رفتم بیمارستان برام پنتوپرازول زد و شربت الومینیوم ام جی و لیدوکایین قاطی کردن بهم دادن ساعت دوازده شب و اینا،  الان باز درد گرفته چه غلطی بکنم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تحت نظر متخصص خوب درمان بشی گلم 

الان یه فامتدین بخور و روی یه سمتت دراز بکش،کیسه آب گرم بزار رو شکمت،سعی کن یکم غذای سبک بخوری معدت نباید خالی بمونه

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
باید تحت نظر متخصص خوب درمان بشی گلم  الان یه فامتدین بخور و روی یه سمتت دراز بکش،کیسه آب گرم ...

تحت نظر فوق تخصص گوارشم بهم رابزول و کلیندینیوم سی داده،  خوب بودم یهو امشب نمیدونم چم شده

تحت نظر فوق تخصص گوارشم بهم رابزول و کلیندینیوم سی داده،  خوب بودم یهو امشب نمیدونم چم شده

یه چیزی خوردی معدت تحریک شده 

باید خیلی مراقب تغذیه ات باشی

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
یه چیزی خوردی معدت تحریک شده  باید خیلی مراقب تغذیه ات باشی

الان انگار یه تیکه استخوان تو معدمه،  یه لحظه دردش زیاد میشه یه لحظه یکم کمتر،  نمیدونم چکار کنم،  شوهرمم بیدار کردم گفت از بس فکر و خیال میکنی،  بگیر بخواب،  خودشم خوابید😭

بخدا غذای همیشگی رو خوردم،  برنج و مرغ آبپز ساده بدون رب

الان کیسه آب گرم خیلی کمکت میکنه اگه نداری با اتو حوله گرم کن بزار رو شکمت و هی تکرار کن تا آروم بشی

الان انگار یه تیکه استخوان تو معدمه،  یه لحظه دردش زیاد میشه یه لحظه یکم کمتر،  نمیدونم چک ...

الاهی عزیزم 

کدوم شهری؟

منم مشکل معده دارم بعد ۹سال با کمک یه دکتر شکر خدا خیلی بهترم...

الان کیسه آب گرم خیلی کمکت میکنه اگه نداری با اتو حوله گرم کن بزار رو شکمت و هی تکرار کن تا آروم بشی

آبجوش گذاشتم الان میریزم تو کیسه آبگرم،  بنظرت یه تیکه نون بخورم خوبه یا بدتر میشم؟ 

آبجوش گذاشتم الان میریزم تو کیسه آبگرم،  بنظرت یه تیکه نون بخورم خوبه یا بدتر میشم؟

فعلا نخور اگه احساس گرسنگی نداری

باید گرسنه بشی بعد یه چیزی بخور