2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی هست بیاد اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
بنظرت الان من قراره تا صبح درد داشته باشم!؟ 😭

انشاالله که با کیسه آب گرم آروم میشی گلم🙏🏻🙏🏻🌹

یه تکه کوچولو نبات بزار تو دهنت خیلی خوبه...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
انشاالله که با کیسه آب گرم آروم میشی گلم🙏🏻🙏🏻🌹 یه تکه کوچولو نبات بزار تو دهنت خیلی خوبه...

سلام دوست خوبم،  واقعا باید ازت تشکر کنم،  دیشب با کیسه آبگرم درد معدم یکم برام قابل تحمل شد،  الانم بهترم ولی میترسم شب باز درد داشته باشم🥺

من چند روزه سرماخورده بودم، یدونه کلداکس خوردم و دو روز هم پودر روتارین مصرف کردم، 

صبح عوارض روتارین رو میخوندم نوشته بود شامل به دانه و مرزنجوشه که مرزنجوش اسید معده رو زیاد میکنه و برای زخم معده خوب نیست. 

من یه مدت بود معدم عالی بود بنظرت ممکنه بخاطر اون مرزنجوش باشه درد دیشب معدم؟ 

آخه من اصلا درد شدید نداشتم این مدت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست خوبم،  واقعا باید ازت تشکر کنم،  دیشب با کیسه آبگرم درد معدم یکم برام قابل تحمل ...

سلام آبجی جون

خداروشکر الحمدرالله که حالت بهتره گلم 

درخواستت قبول کردم عزیزم🌹

بله عزیزم ممکنه از روتارین هم باشه اما عزیزم حدالعمکان سعی کن از قرص های مُسکن و سرماخوردگی و قرص های سنگین استفاده نکنی اگرم مجبور شدی قرص مُسکن یا سرماخوردگی و... بخوری همراه با فامتدین ۴۰بخور... 

استرس و ناراحتی رو هم کلا بزار کنار فقط به فکر سلامتیت باش عزیزه دلم❤️

یه وقتایی هم اگر خدایی نکرده مریض شدی دکتر که میری بگو برات بجای قرص شربت و آمپول بده تا معدت اذیت نشه...

انشاالله با رعایت و مراقبت از خودت خیلی زود حالت خوب خوب بشه آبجی🙏🏻🌹🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
2790
2778
2791
2779
2792