2777
2789
عنوان

جاری احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 65 پست
من باشم عارم میاید واقعا شما می گید ؟

اره من برای اینکه بعدا چیزی شد نگن تقصیر من بوده به اطلاع شون میرسونم کرم از ایشون بوده و جنگ و ایشون شروع کرده 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
همين حس بد اومدن ازشون چند باره زنگ ميزنم ميبينم با هم بيرونن  ى كم ناراحت شدم اما نميدونم ...

افرین اینام خیلی ظالم منم تنهابودم بادخترم چی میشدولی بهترکلاقط رفت وامدکردم باهاشون تمام

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نميگم اما اينايى كه ميتونن بگن موفق ترن  در واقع همه ازشون ميترسن

اما ترسیدن بقیه از آدم هیچ جذابیتی نداره باید از احترام آدمو دعوت کنن یا اینکه واقعا دلشون آدم رو بخواد نه اینکه از دل ازت متنفر باشن بعد از ترس دعوتت کن یا هر کار دیگه

افرین اینام خیلی ظالم منم تنهابودم بادخترم چی میشدولی بهترکلاقط رفت وامدکردم باهاشون تمام

من قطع نميكنم

اما ديگه خيرم بهشون نميرسه

شايد الان ندونن چه روزى اى از خودشون بريدن

اما انشالله بعدا خبرش ميرسه ميفهمن 

اره من برای اینکه بعدا چیزی شد نگن تقصیر من بوده به اطلاع شون میرسونم کرم از ایشون بوده و جنگ و ایشو ...

اگه خودشون ببین که عارت بیاد بگی ولی اگر نمی بینن این یه بحث دیگه س اگر بعدا مشکل میشه خوب بگی بهتره

این انفاقا رو به اطلاع مادرشوهر و پدر شوهر میرسونن و اونا هم تذکر میدن به شروع کننده جنگ 

بیچاره پدر شوهر و مادر شوهر که گیر چنین عروس جنگ افروزی بیفتن 

اینطوری یک بحث دو نفره تبدیل به یک فتنه خانوادگی میشه که

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
اما ترسیدن بقیه از آدم هیچ جذابیتی نداره باید از احترام آدمو دعوت کنن یا اینکه واقعا دلشون آدم رو بخ ...

در هر حال نتيجه ى جفتشون مشتركه

مثلا به من كه اين همه احترام ميگيرن چى رسيده كه به جاريم كه جلو من ازش بد ميگن نرسيده؟؟!!

اتفاقا خيلى با اون بهترن

اگر سمت  این  بود از قبل  بهش میگفت

اره یهوبهم گفت اصلن یدفه شوک شدم ولی من تولدم بگیرم هیچکدومومحل سگ نمیدم بذارحالشون بیادسرجاش

در هر حال نتيجه ى جفتشون مشتركه مثلا به من كه اين همه احترام ميگيرن چى رسيده كه به جاريم كه جلو من ...

هرچقدربدباشی بیشتردوستت دارن.

بیچاره پدر شوهر و مادر شوهر که گیر چنین عروس جنگ افروزی بیفتن  اینطوری یک بحث دو نفره تبدیل به ...

پدر شوهر و مادرشوهر خوشون فتنه نباشن مشکلی پیش نمیاد  جاری شخص خاصی نیست جایگاه خاصی تو زندگی آدم نداره پس مهم نیست