nargess76 مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 عنوان جاری احمق | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 65 پست سلام امروززنگ زدم به دوستم یهوگفت اومدم خونه جاریت تولدانقدرشلوغ بودهمه رودعوت کرده بود.دوستم زن داداش زن داداش جاریم میشه اون وقت منونکفته بودیهودلم لرزیداشکام ریخت ناراحت شدم حالم کلاازخانواده شوهرم بهم میخوره دیگه نمیخام ببینمشون. دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰 1401/12/21 | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 من باشم عارم میاید واقعا شما می گید ؟ اره من برای اینکه بعدا چیزی شد نگن تقصیر من بوده به اطلاع شون میرسونم کرم از ایشون بوده و جنگ و ایشون شروع کرده دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 همين حس بد اومدن ازشون چند باره زنگ ميزنم ميبينم با هم بيرونن ى كم ناراحت شدم اما نميدونم ... افرین اینام خیلی ظالم منم تنهابودم بادخترم چی میشدولی بهترکلاقط رفت وامدکردم باهاشون تمام دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 چه ربطي داره اگه نميگفت خيانت ميشد ولي نميدونم چرا از قبل نگفته يا دوستشو كه دعوت نكرده چرا بازم رفت ... واسه همين دوستش از همه بدتره
angel1401 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 4126 منم نميگم اما اينايى كه ميتونن بگن موفق ترن در واقع همه ازشون ميترسن اما ترسیدن بقیه از آدم هیچ جذابیتی نداره باید از احترام آدمو دعوت کنن یا اینکه واقعا دلشون آدم رو بخواد نه اینکه از دل ازت متنفر باشن بعد از ترس دعوتت کن یا هر کار دیگه
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 چه ربطی به مادر شوهرش داره ؟ این انفاقا رو به اطلاع مادرشوهر و پدر شوهر میرسوننو اونا هم تذکر میدن به شروع کننده جنگ دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 ک چی بشه؟ ما اینجوری هستیمبه اونا میگیم پس فردا اختلافی شد بدونن کی اول مرض داشته دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 افرین اینام خیلی ظالم منم تنهابودم بادخترم چی میشدولی بهترکلاقط رفت وامدکردم باهاشون تمام من قطع نميكنماما ديگه خيرم بهشون نميرسهشايد الان ندونن چه روزى اى از خودشون بريدناما انشالله بعدا خبرش ميرسه ميفهمن
angel1401 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 4126 اره من برای اینکه بعدا چیزی شد نگن تقصیر من بوده به اطلاع شون میرسونم کرم از ایشون بوده و جنگ و ایشو ... اگه خودشون ببین که عارت بیاد بگی ولی اگر نمی بینن این یه بحث دیگه س اگر بعدا مشکل میشه خوب بگی بهتره
اجین_جیل عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 5665 این انفاقا رو به اطلاع مادرشوهر و پدر شوهر میرسونن و اونا هم تذکر میدن به شروع کننده جنگ بیچاره پدر شوهر و مادر شوهر که گیر چنین عروس جنگ افروزی بیفتن اینطوری یک بحث دو نفره تبدیل به یک فتنه خانوادگی میشه که آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 اما ترسیدن بقیه از آدم هیچ جذابیتی نداره باید از احترام آدمو دعوت کنن یا اینکه واقعا دلشون آدم رو بخ ... در هر حال نتيجه ى جفتشون مشتركهمثلا به من كه اين همه احترام ميگيرن چى رسيده كه به جاريم كه جلو من ازش بد ميگن نرسيده؟؟!!اتفاقا خيلى با اون بهترن
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 اگر سمت این بود از قبل بهش میگفت اره یهوبهم گفت اصلن یدفه شوک شدم ولی من تولدم بگیرم هیچکدومومحل سگ نمیدم بذارحالشون بیادسرجاش دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 در هر حال نتيجه ى جفتشون مشتركه مثلا به من كه اين همه احترام ميگيرن چى رسيده كه به جاريم كه جلو من ... هرچقدربدباشی بیشتردوستت دارن. دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
angel1401 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 4126 بیچاره پدر شوهر و مادر شوهر که گیر چنین عروس جنگ افروزی بیفتن اینطوری یک بحث دو نفره تبدیل به ... پدر شوهر و مادرشوهر خوشون فتنه نباشن مشکلی پیش نمیاد جاری شخص خاصی نیست جایگاه خاصی تو زندگی آدم نداره پس مهم نیست