nargess76 مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 عنوان جاری احمق | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 65 پست سلام امروززنگ زدم به دوستم یهوگفت اومدم خونه جاریت تولدانقدرشلوغ بودهمه رودعوت کرده بود.دوستم زن داداش زن داداش جاریم میشه اون وقت منونکفته بودیهودلم لرزیداشکام ریخت ناراحت شدم حالم کلاازخانواده شوهرم بهم میخوره دیگه نمیخام ببینمشون. دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰 1401/12/21 | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2241 اوژنى فك كنم تو كنت مونت كريستو بود تو دزيره ام اسم معشوقه ى ناپلئون بود كلا اسميه كه زياد تو كتاب ... دزیره رو نخوندم.سه چهار ماهه هیچ کتابی نخوندم باید دوباره شروع کنم وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 دزیره رو نخوندم.سه چهار ماهه هیچ کتابی نخوندم باید دوباره شروع کنم منم جديدا شدم خوره ى سريالاونم كره اى 🤦🏼♀️😅كى باورش ميشه من از ١٠ سالگى از ادبيات پر از زياده گوييه قرن ١٩ فرانسه ميخوندم 😂😂اونم با صبر و حوصلهقربون خود قديمام بشمجديدا خيلى سطحى و سخيف شدم 😅😅
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2241 منم جديدا شدم خوره ى سريال اونم كره اى 🤦🏼♀️😅 كى باورش ميشه من از ١٠ سالگى از ادبيات پر از زياد ... اشکال نداره ادم باید همه چیو ببینه و بخونه و بدونه تا خوب و بدو تشخیص بده 🥲😅 وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 اشکال نداره ادم باید همه چیو ببینه و بخونه و بدونه تا خوب و بدو تشخیص بده 🥲😅 به قول ى بزرگى به شك افتادن خوبه اما تو شك موندن بدحالا حكايت منهتجربه كردن خوبه اما عادت كردن بد 🥲
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2241 به قول ى بزرگى به شك افتادن خوبه اما تو شك موندن بد حالا حكايت منه تجربه كردن خوبه اما عادت كردن ب ... واسه یه مدته بعد از سرت میفته وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚