nargess76 مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 عنوان جاری احمق | مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 65 پست سلام امروززنگ زدم به دوستم یهوگفت اومدم خونه جاریت تولدانقدرشلوغ بودهمه رودعوت کرده بود.دوستم زن داداش زن داداش جاریم میشه اون وقت منونکفته بودیهودلم لرزیداشکام ریخت ناراحت شدم حالم کلاازخانواده شوهرم بهم میخوره دیگه نمیخام ببینمشون. دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰 1401/12/21 | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 هرچقدربدباشی بیشتردوستت دارن. جارى من بد نيست خيلىاما كااااملا دوروئهاينام ميدونن اينواما با اين حال با اون گرم تر از منن چى بگم والالابد با اون بيشتر خوش ميگذرهحالا اين كه هر بار بيرون ميريم من نميزارم هيچى خرج كنن و ميگم پس انداز كنين واسه خودتون ديگه به جهنماحتمالا حوصله سر برم 🥲
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 بیچاره پدر شوهر و مادر شوهر که گیر چنین عروس جنگ افروزی بیفتن اینطوری یک بحث دو نفره تبدیل به ... نه اونا جنگ و تو نطفه خفه میکننببین ما بخاطر پدر شوهر و مادر شوهر روابط و حفظ میکنیم پس اونام تو شرایطی که طرف میخواد ما رو آزار بده پس باید دست به کار شن خدا رو شکر برای ما خوب بوده چه عروسامون شکایت پیش پدر و مادرم اوردن همیشه تو این ۱۶_17سال حل شده چه خودم تو این ۸ ساله شکایت پیش پدر شوهر و مادر شوهر بردم حل شده دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 من قطع نميكنم اما ديگه خيرم بهشون نميرسه شايد الان ندونن چه روزى اى از خودشون بريدن اما انشالله ب ... اینااخه باراولشون نیست قبلاهم تکرارکردن همشون باهمن مثل هم یه نکبتن ازاین به بعدم ببینمشون ازاونورردمیشم نگام بهشون نیوفته فقط دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 جارى من بد نيست خيلى اما كااااملا دوروئه اينام ميدونن اينو اما با اين حال با اون گرم تر از منن&nb ... غمت نباشه زیادفکرشونونکن دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
همسرآقامحسن عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2055 اینااخه باراولشون نیست قبلاهم تکرارکردن همشون باهمن مثل هم یه نکبتن ازاین به بعدم ببینمشون ازاونوررد ... ببین تولد بگیر تمام فامبل تو بگو فقط یکی شون و بگو تا خبر ببره برای بقیه 🤣 دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 اینااخه باراولشون نیست قبلاهم تکرارکردن همشون باهمن مثل هم یه نکبتن ازاین به بعدم ببینمشون ازاونوررد ... هررر چى باشن من ميگم كس و كار پسرمن قطع نميكنماينام هميشه باهم تفريح ميرن به مانميگن 🥲نميدونم چرا اما امروز اين همه دلم گرفتاز دلم افتادن اصلاخانواده م بودنالان فقط خانواده ى شوهرمن
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 شايدم فقط دوست بديه دوستم خیلی مهربون نمیدونم ولی چرابهم زودترنگفت شایدمیخواست ناراحت نشم فقط اینوگفت که من خودم اومدم تولدکسی منودعوت نکرد. دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2241 اینجور موقعا ارامشو حفظ کن سرفرصت تلافی کن وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 غمت نباشه زیادفکرشونونکن ميدونى؛ ازدست خودمم خيلى عصبانيمى روزايى اينارو آدم حساب نميكردماحترام ميگرفتمااااكاملااما عددى نبودن جلوم حالا نشستم اينجورى غصه ميخورم 🤦🏼♀️همه ش از دلمهوقتى آدمارو دوس دارى، خواه نا خواه ازشون توقع دارىقبلا دوسشون نداشتم معذررت ميخوام اما به چپم بودن
nargess76 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 4327 اینجور موقعا ارامشو حفظ کن سرفرصت تلافی کن دقیقاهمینکارومیخام بکنم. دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 اینجور موقعا ارامشو حفظ کن سرفرصت تلافی کن قشنگ بودشوهرم هميشه ميگه گله نكن تلافى كن 😈
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2241 قشنگ بود شوهرم هميشه ميگه گله نكن تلافى كن 😈 اسم پروفت یادم نمیاد شخصیت کدوم کتاب بود.صدسال تنهایی یا کنت مونت کریستو؟🥺 وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 اسم پروفت یادم نمیاد شخصیت کدوم کتاب بود.صدسال تنهایی یا کنت مونت کریستو؟🥺 ى كتاب به همين اسماوژنى گرانده از بالزاكاولين زمانى بود كه خوندمدلمو بررررد 🥺😍😁
مریندا عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2241 ى كتاب به همين اسم اوژنى گرانده از بالزاك اولين زمانى بود كه خوندم دلمو بررررد 🥺😍😁 وای پس فقط اسم اوژنی بوده تو کتاب ن گرانده ک یادم نمیاد.این کتابی ک گفتی میخونمش حتما😁 وقتی چترت خداست، بگذار اَبر سرنوشتت هر چقدر میخواهد ببارد👣💚
اوژنی_گرانده عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 2399 وای پس فقط اسم اوژنی بوده تو کتاب ن گرانده ک یادم نمیاد.این کتابی ک گفتی میخونمش حتما😁 اوژنى فك كنم تو كنت مونت كريستو بودتو دزيره ام اسم معشوقه ى ناپلئون بودكلا اسميه كه زياد تو كتابا بودهاوژنى گرانده ى عاشقانه ى خييييييلى آرومهمن ١٠ سالم بود خوندمش!!! 😅😅شايد واسه همين انقدردوسش داشتمروى روح لطيف كودكانه عشق خيييلى تاثير گذاره