2777
2789
عنوان

کیا متولد۸۰_۸۱

396 بازدید | 59 پست

بچه ها بیاین از موفقیاتتون بگید 

در حال انجام چ کاری هستید؟چه مهارت هایی دارید

اگر دانشجویید چ رشته ای می خونید ؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

فقط شرایط سنیم میخوره  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
فقط شرایط سنیم میخوره    

😂کلا منظورم اینه مشغول به چ کاری هستید

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دارم درس و ادامه میدم و خیلی از نظر عقلی و تفکری رشد داشتم 😊

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
چ بد خوندم😕🤦🏻‍♀️

خودمم بد خوندمش  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
😂کلا منظورم اینه مشغول به چ کاری هستید

هیچی 

چ بد خوندم😕🤦🏻‍♀️

چی خوندی😂😂

۸۱ دانشجو معلم شکسته دل 🥲😅💔

به به خانم معلم 

حالا چرا دلشکسته

من الان دارم درس و ادامه میدم و خیلی از نظر عقلی و تفکری رشد داشتم 😊

خیلی عالی موفق باشی 

منم حس میکنم از وقتی به ۲۰رسیدم خیلی عاقل تر و صبور تر شدمممم نمی دونم راز ۲۰سالگی چیه😂

خیلی عالی موفق باشی  منم حس میکنم از وقتی به ۲۰رسیدم خیلی عاقل تر و صبور تر شدمممم نمی دونم را ...

ممنون عزیزم ،همچنین منم حدود یک سالی میشه که کتاب میخونم و کلاس ثبت نام کردم برای رشدم و این خیلی خوشحالم می‌کنه چیزایی که قبلاً اشکم و درمی‌آورد الان به چشمم نمیاد

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
سنیم رو سینم خوندم😐

وااای😂😂😂