2777
2789
عنوان

کیا متولد۸۰_۸۱

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 59 پست
نه اصلا  اشتباه محضه ازدواج

امیدوارم شرایطت جوری تغییر کنه که خوشحال شی 🙏🏻

سعی کن بری سمت کارایی ک روحیتو عوض کنه یکم 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
تو نی نی سایت همه ۸۰یا ازدواج کردن ۴تا بچه دارن و دارن دکترا میخونن🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

😂😂😂 چرا من هیچکدومشون نیستم پسسسس 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم شرایطت جوری تغییر کنه که خوشحال شی 🙏🏻 سعی کن بری سمت کارایی ک روحیتو عوض کنه یکم 

مرسی عزیزم 

نمیتونم همه ی درا به روم بسته شدن

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
خخخخ چرا اون ایموجی  منظورم این بود شوهرت چیزی نگفت یا خانواده شوهرت تو اون دوران خودکشی کردی

مقصر اصلی این حالتام شوهرم بود 

من برطور خیلی اتفاقی و یهویی افتادم وسط زندگی مشترک 

بعدشم ک بماند مشکلاتی ک بازش نکنم واما اون زمان خیانتایی ک بهم شد کتکایی خوردم 

همه اینا دست ب دست هم دادن تا از پا در بیام 

خونواده شوهرم جرعت نداشتن و ندارن چون میدوونن پسرشون پشتمه 

اما شوهرم بعد اون اتفاقات ادم شد و منم سعی کردم عشق ممنوعه ای ک داشتم زو فراموش کنم و الان مدت دوماهه ک با کمک یه دوست نینی سایتی و مشاورم دارم بهتر میشم 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
خب میشه بگی کلا واسه این کار از کجا شروع کردی؟ 

از یه تخت و دوتا قابلمه و توی خونه برای اولین بار شروع کردم با درامد خیلی کم 

پول جمع کردم و کم کم تونستم یه مغازه اجاره کنم و دیگه لاین ها رو اضافه کردم تو ۱۷سالگی سالنمو زدم و الانم تو ۲۱سالگی شعبه دومش رو 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
چون عاقلی😁

وااای پر داوردم ک🕊️🤣

از یه تخت و دوتا قابلمه و توی خونه برای اولین بار شروع کردم با درامد خیلی کم  پول جمع کردم و ک ...

👌🏻👌🏻

سلام خوبی چطوری تلگرام داری؟ اونجا بهتر میحرفیم😄

نه ندارم😮‍💨

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
متولد ۸۰ هیچگونه موفقیت چشمگیری نداشتم😂 پشت کنکوریم

همچنین 😂خوشبختم

پس همدردیم

بعله .مثلا ساعت پنج صبح ک همه در خواب نازن ما بیداریم