/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
سعی کن رو یه چیزی متمرکز شی الان سنیه که تو به هرچی میخوای میرسی اما دو سال سه سال دیگه این فرصتا رو ...
بابا دارم درس میخونم . اما این شخص مورد نظر ام چون اصرار خانوادگیش هست که با فاملشون ازدواج کنه میگه بیاییم نامزد کنیم . بعد من چون خواهر بزرگ ترم دارم باید وایسم اون بره بعد من .
خودمم مشتاق نیستم سریع ازدواج کنم اما این خیلیی خیلییی دوسش دارم و اونم دوستم داره مورد خوبیه بنده خدا خیلی وقته معطل منه
"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم)