2777
2789
عنوان

کیا متولد۸۰_۸۱

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 59 پست
همه اون خودکشی هات زمون متاهلی بود ؟

اره 😐

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۰ متاهلم مادر یه کوچولوی ۴سالم 😁دومی هم توراهه  از موفقیتم بگم :بعد سه بار خودکشی و دوسال ب ...

ای جانمممم چقد تهش خوب شد😍😍😍همیشه موفق باشی 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
ای جانمممم چقد تهش خوب شد😍😍😍همیشه موفق باشی 

فدات بشم عزیز دلم 

🫂❤️

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
سلام دوستان  متولد۸۱ هستم ترک تحصیل کردم و متاسفانه ازدواج کردم  الانم متاهل و مادر یه پ ...

از لفظ متاسفانه ت ینی از ازدواجت راضی نیستی؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
میکروبیولوژی میخونه احتمالا

اره خودمم همین حدسو زدم

شعبه دوم چی رو بزنی؟

سالن اپیلاسیون 🧐

سعی کن رو یه چیزی متمرکز شی الان سنیه که تو به هرچی میخوای میرسی اما دو سال سه سال دیگه این فرصتا رو ...

بابا دارم درس میخونم . اما این شخص مورد نظر ام چون اصرار خانوادگیش هست که با فاملشون ازدواج کنه میگه بیاییم نامزد کنیم  . بعد من چون خواهر بزرگ ترم دارم باید وایسم اون بره بعد من . 

خودمم مشتاق نیستم سریع ازدواج کنم اما این خیلیی خیلییی دوسش دارم و اونم دوستم داره مورد خوبیه بنده خدا خیلی وقته معطل منه 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
اره 😐

خخخخ چرا اون ایموجی 

منظورم این بود شوهرت چیزی نگفت یا خانواده شوهرت تو اون دوران خودکشی کردی

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
بابا دارم درس میخونم . اما این شخص مورد نظر ام چون اصرار خانوادگیش هست که با فاملشون ازدواج کنه میگه ...

ادما متفاوتن ولی مثلا من همچین ادمیم که نمی تونم به همچین دو مورد سنگینی همزمان فک کنم😂

اینطور که میگی حتما درکت میکنه بگو دوست دارم درس بخونم و مستقل شم به خانوادشم رک و راست بگه کسی دیگه ای رو دوست دارم 

😂کلا منظورم اینه مشغول به چ کاری هستید

تو نی نی سایت همه ۸۰یا ازدواج کردن ۴تا بچه دارن و دارن دکترا میخونن🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵