2777
2789
عنوان

کیا متولد۸۰_۸۱

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 59 پست
پشت کنکور 🥲و تو؟

خوشبختم. منم😂

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
ممنون عزیزم ،همچنین منم حدود یک سالی میشه که کتاب میخونم و کلاس ثبت نام کردم برای رشدم و این خیلی خو ...

👌🏻👌🏻

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بد خوندم😕🤦🏻‍♀️

ا سلام خوبی

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
من متولد 80 م  16 سالگی ازدواج کردمو 18 سالگی 2 قلوهام بدنیا اومدنو الانم ی گل پسر تو راه دارم

بسلامتی خداحفظشون کنه عزیزم🤍

من ۸۱ . خیلیی سرگردونم . از لحاظ درسی ام ۲ ترم رسته حقوق خوندم بعد مرخصی تحصیلی گرفتم بشینم دوباره برا کنکور بخونم . 

پسر مورد علاقم که میخاد بیاد خاستگاریم . موندم توش چه خاکی بریزم سرم

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

۸۰

متاهلم مادر یه کوچولوی ۴سالم 😁دومی هم توراهه 

از موفقیتم بگم :بعد سه بار خودکشی و دوسال بستری شدن تو بیمارستان و افسردگی و هزار کوفت و زهر مار 

توونستم سر پا بشم و شعبه دوم سالن اپی رو بزنم 🫂

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
من متولد 80 م  16 سالگی ازدواج کردمو 18 سالگی 2 قلوهام بدنیا اومدنو الانم ی گل پسر تو راه دارم

عزیززمممممممم الهیییی . بچه هات چی ان ؟ 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
۸۰  میکرو

سلام🖐🏻

منظور از میکرو؟؟🙃

۸۰ متاهلم مادر یه کوچولوی ۴سالم 😁دومی هم توراهه  از موفقیتم بگم :بعد سه بار خودکشی و دوسال ب ...

همه اون خودکشی هات زمون متاهلی بود ؟

من ۸۱ . خیلیی سرگردونم . از لحاظ درسی ام ۲ ترم رسته حقوق خوندم بعد مرخصی تحصیلی گرفتم بشینم دوباره ب ...

سعی کن رو یه چیزی متمرکز شی الان سنیه که تو به هرچی میخوای میرسی اما دو سال سه سال دیگه این فرصتا رو نداره 

هرکس تو زندگیش یه اولویتایی داره نمی تونیم یه نسخه رو واسه همه بپیچیم 

ولی واقعا اگر دوست داری مستقل شی اول رو درست تمرکز کن همیشه فرصت واسه ازدواج هست😂