2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 4673 بازدید | 164 پست
تا ۴۰ شب گلم عزبزم باید هرشب یک دونه سوره ای که نذر کردی بخونیی بله حاجتت براورده شد باید باز کی گ ...

اهان اوکی ممنونم عزیزم از پاسخ گوببت

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه شفای مریض دعای امن یجیب رو باید دست بزاری رو سرش بخونی  دم اذان نماز صبح  جعفر تیار ...

وآسه خودم میخوام.رفتم دکتر با ۳۶ سال سن دکتر گفت مثل یه آدم ۶۰ ساله هستی بخاطر بیماریم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
از مسجد محلمون گفتم سیده خانوم برام بیارن  اره عزیزم تخ ابریشم فردا بررات عکسش را میزارم   ...

ممنون گلی....ببخشید من آنقدر سوال می‌پرسما شرمنده...گفتی تو قمر در عقرب قرآن خوب نیست اگر افتاد توی این زمان چکار کنم ،؟؟

شاید مُردم حواسم نیست🙃
ممنون گلی....ببخشید من آنقدر سوال می‌پرسما شرمنده...گفتی تو قمر در عقرب قرآن خوب نیست اگر افتاد توی ...

باید اون روز هارو با وضو بخونی بعد هم بجای یک بسم الله الرحمان رحیم ده تا بخونی ادابش فکر کنم یک جا توی مفاتیح اینا نوشته بود اینه عزیزم اداب روزای نحس

کاربری 
اسمتو بگو اینسری رفتم برات دعا کنم تصمیم دارم قبل عید برم بازم خدایی حضوری ی روز برو محاله نتیجه نگ ...

عزیز دلم ترو خداااااا برامنم دعا میکنی اسمم مریمه

عاشق هرکی میشم نصیب یکی دیگه میشه ازدواجم با هیچ خاستگارم سر نمیگیره 33سالم سده بخدا صبح ساعت4فکر یهو پریدم که ایندم چی میشه به خوابم نمیدیدیم منم بشم اون دخترای که بختشون بسته شده 

ترو جان عزیزت برام دعا کن یه پسری تو زندگیمه  تو همین فروردین باهام ازدواج کنه 

خدا خیرت بده

اره عروس عمو شوهرمو رد کردن همون ماه حامله شد 

ترووو خداااا یعنی تا از تو کمان ردش کردن همون ماه حامله شد

واسه بخت دخترام تاثیر داره‌و

نمیدونی وردی دعای چیزی داره یا نه؟؟ 

خدانکنه ناز من دلت شاد میشه حسم میگه بیخودی نگرانی اما این نگرانیام شیرینیای خودشو داره حسم برا ه ...

الهی دورسرت بگردم خوش قلب جان.

انشالا خدادلت ابدی شاد کنه و لبت خندون الهی غصه هات کوتاه و کم باشن نمیگم بی غصه باشی چون هیچ ادمی بی غصه نیس ولی میگم کوتاه و گذرا..خداکنه همینطور باشه ک میگی فدات شم فدای قلب پاکت

خدایاشکرت...❤️

ترووو خداااا یعنی تا از تو کمان ردش کردن همون ماه حامله شد واسه بخت دخترام تاثیر داره‌و نمیدونی ور ...

اره همون ماه ...دعا نداره فقط پدر شوهرم خودش ميگفت چند نفر رو رد كرده خواستگار  نداشتن خواستگار اومده