2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 4673 بازدید | 164 پست
اره همون ماه ...دعا نداره فقط پدر شوهرم خودش ميگفت چند نفر رو رد كرده خواستگار  نداشتن خواستگار ...

ترو خدا یعنی من الان برم پیش یه لحاف دوز و سه بار از تو کمانش رد بشم بعدش چله از بختم برداشته میشه؟؟ 

ترو خدا یعنی من الان برم پیش یه لحاف دوز و سه بار از تو کمانش رد بشم بعدش چله از بختم برداشته میشه؟؟ ...

چند نفر اينطور بختشون باز شده اينو خود پدرشوهر خدابيامرزم ميگفت   عروس عمو شوهرم بچه ميخواست ولي نميشد. مشكلي هم نداشت همون ماه كه رد شد حامله شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم ترو خداااااا برامنم دعا میکنی اسمم مریمه عاشق هرکی میشم نصیب یکی دیگه میشه ازدواجم با هیچ ...

باشه فداتشم اگ میتونی نذر نمک انجام بده عالیه منم جواب گرفتم چندین بار

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
الهی دورسرت بگردم خوش قلب جان. انشالا خدادلت ابدی شاد کنه و لبت خندون الهی غصه هات کوتاه و کم باشن ...

دور سرت بگردم با این قلب مهربونت بهترینا مال توعه فداتبشم نگران اینده نباش خدا حواسش هست دور سرت بگردم مرسی برای دعای قشنگت بهترینا ایشالله قسمتت میشه و به خاسته قلبیت میرسی امیدتو هیچ وقت از دست نده بسپر ب خدا♥️

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
دور سرت بگردم با این قلب مهربونت بهترینا مال توعه فداتبشم نگران اینده نباش خدا حواسش هست دور سرت بگر ...

انشالا عزیزدلم فدای مهربونیت هیچوقت امیدم ازدس نمیدم

خدایاشکرت...❤️

باشه دورت بگردم

سلام دوست خوش قلبم... میشه یه خواهشی کنم ازت اگه اینبارم رفتی میشه واسه منم دعا کتی منم باردار نمیشم  اسمم سمانه خیلی وقته منتظرم خیلی دلشکسته ام.. خواهرانه دعام کن... انقد دلم شکسته بدونی... 🥺🙏😭

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

تنها چیزی که دیدم اثر داره و مطمئنه برای چله بری ...کمان لحاف دوزی دیدی اونایی که قدیما باهاش پشم می ...

سلام دوستم میدونم خیلی گذشته.. منم برای بچه دوم خیلی سال منتظرم منم میگن چله افتاده روت... واقعن میشه یعنی با اینکار... کاش بتونم پیدا کنم منم.. لحاف دوزی با کمان.. دعام کن هم باردار شم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

میشه برای منم دعا کنی؟؟🥺🥺🥺اسمم نیلوفر دعا کن باردار بشم و برام بمونه و سالم و صالح باشه خسته شدم ...

سلام شما این چله بری رو انجام دادی.