2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 4695 بازدید | 164 پست
ابجی من خونه موندم صلوات دادم نشد ۱۵روز بیخیالش شدم و حضوری رفتم بهشت زهرا سر قبرایی ک نوشته بود حاج ...

متاسفانه نزدیکشون نیستم برم سرقبرشون..اگ میشه باقلب پاکت برامنم دعاگنی ب عشقم برسم و خونوادش راضی بشن

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی نورکردن فدات

نذر اشتباه گوشی بلد نیستم درست تایپ  کنم ببخشید 

خیلی دیدم جواب میده همسایمان دخترش کتی خانم بنده خدا مشکل نازایی داشت داد به من کارشو گقت ۴۰ روز نذر شهید ابراهیم  هادی برای ارامش روحش سوره بقره بخوامم به ۴۰ روز نکشید خبر داد بارداره دوقلو خانمش

کاربری 
متاسفانه نزدیکشون نیستم برم سرقبرشون..اگ میشه باقلب پاکت برامنم دعاگنی ب عشقم برسم و خونوادش راضی بش ...

اسمتو بگو اینسری رفتم برات دعا کنم

تصمیم دارم قبل عید برم بازم خدایی حضوری ی روز برو محاله نتیجه نگیری دختر من حاجتای محالمو ازشون گرفتم

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
نذر اشتباه گوشی بلد نیستم درست تایپ  کنم ببخشید  خیلی دیدم جواب میده همسایمان دخترش کتی خ ...

عزیزدلم خداخیرت بده انشالادعاکن منم ب حاجت قلبیم برسم..زندگی شمام پرازارامش ک باعث شد راهنمای خوب کنی

خدایاشکرت...❤️

اسمتو بگو اینسری رفتم برات دعا کنم تصمیم دارم قبل عید برم بازم خدایی حضوری ی روز برو محاله نتیجه نگ ...

میشه برای منم دعا کنی؟؟🥺🥺🥺اسمم نیلوفر دعا کن باردار بشم و برام بمونه و سالم و صالح باشه خسته شدم دیگه 😔😔

شاید مُردم حواسم نیست🙃
اسمتو بگو اینسری رفتم برات دعا کنم تصمیم دارم قبل عید برم بازم خدایی حضوری ی روز برو محاله نتیجه نگ ...

اسمم زهره س..حتماحتماحتما برام دعاکن توروفاطمه زهرا..دعاکن خونواده عشقم راضی ب ازدواج بشن و منوعشقم ب زودی بهم برسیم..فدای نفس پاکت رفتی دعاکردی حتمابهم بگوفدات شم

خدایاشکرت...❤️

میشه برای منم دعا کنی؟؟🥺🥺🥺اسمم نیلوفر دعا کن باردار بشم و برام بمونه و سالم و صالح باشه خسته شدم ...

چرا ک نه دورت بگردم حتما دعات میکنم قشنگم ایشالله ک میشه ناز من

برای منم دعا کن شما دلت پاکه🌹🥺❤️

حتما عزیزم خانوم جان برات دعا میکنم

راستی برای بارداری هم یک راه دیگه هست قبل رابطه اذان بگیرید  روزای قمر در عقرب نباشه اصلا 

و اینکه روی ۷ تا گندم سوره قدر بخونید با اب بخوریدشون

کاربری 
اسمم زهره س..حتماحتماحتما برام دعاکن توروفاطمه زهرا..دعاکن خونواده عشقم راضی ب ازدواج بشن و منوعشقم ...

باشه دور سرت بگردم حتما

ایشالله دلت شاد میشه قربونت برم

تاپیکو سیو کردم ب اسی و تو خبر بدم