2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 4695 بازدید | 164 پست
مرسی فدات شم  من دائم در حال ختم و چله هستم البته اکثرا برای بقیه ولی خودم هم کیف میکنم میخونم ...

گلی مثلا هزینه در چه حده؟؟؟ میخوای تو خصوصی بگو

شاید مُردم حواسم نیست🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برداشتم نشد ولش کردم حقیقتا اما از شهدا نتیجه گرفتم سه بارشم

من تو ۴۰صلوات شهدام یه ۷ ۸ روز دیگ دارم تموم شه منم حس خوبی دارم بهشون بنظرت کارمنم درس میشه

خدایاشکرت...❤️

گلی مثلا هزینه در چه حده؟؟؟ میخوای تو خصوصی بگو

من قیمت سر کار لطف نمیدم یه مبلغ کم بخاطر همون چهل روز هرچقدر طرف خودش راصی باشه که کارم گریه نیفته یوقت خدلی نکرده زیاد بگیرم

کاربری 
من تو ۴۰صلوات صهدام یه ۷ ۸ روز دیگ دارم تموم شه منم حس خوبی دارم بهشون بنظرت کارمنم درس میشه

من خیلی دیدم کسایی که نتیجه گرفتن نور کردن ۴۰ شب به نیت ارامش روح یکی از شهدا سوره بخونن

کاربری 
من قیمت سر کار لطف نمیدم یه مبلغ کم بخاطر همون چهل روز هرچقدر طرف خودش راصی باشه که کارم گریه نیفته ...

عزیزم خداخیرت بده...ببینم چکار میکنم خبرشو بهت میدم🌹

شاید مُردم حواسم نیست🙃
شما هر چله که بخوای میتونی برداری  نخ  ابریشم نه باید دونه هرتسبیحو گره بزنی تا اون چهل ش ...

دوست عزیز میشه منم راهنمايي کنی 

یه نخ ابریشم کافیه یا هفت تا باید باشه ؟

بعد دونه تسبیح جدا بخرم بعد یه دونه که ميندازم داخل نخ بعدش یه گره بزنم دوباره دونه بعدی درسته ؟

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
من تو ۴۰صلوات شهدام یه ۷ ۸ روز دیگ دارم تموم شه منم حس خوبی دارم بهشون بنظرت کارمنم درس میشه

ابجی من خونه موندم صلوات دادم نشد ۱۵روز بیخیالش شدم و حضوری رفتم بهشت زهرا سر قبرایی ک نوشته بود حاجت گرفته همون روز حاجتمو گرفتم

یبارم بعد ی هفته سری دومم بعد چهار روز

من همیشه حضوزی رفتم حاجت گرفتم با صلوات نگرفتم

حضوری رفتم قبرشونو شستم و نمک نذر کردم حاجتای محالمو باهاشون گرفتم قربونشون برم🥺ببین از کل دنیا نا امید بودم ک حاجتمو گرفتم ازشون

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

توروخدا تاپيكو حذف نكن نيازش دارم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد