2777
2789

دوستان میشه لطفا راهنماییم کنید 

تو تاپیک قبلی گفتم ک خواهرم 15 سالشه و با پسر همسایمون دوست شده یعنی از قبل متوجه شده بودم ب روش نیوردم و وقتی ک بهش گفتم با آرامش بدون سرزنش باهاش حرف زدم و اونم گفت باشه تکرار نمیکنم دوباره گوشی گرفت دستش و شروع کرد میدونم کار بدی کردم ولی رفتم تو گوشی پیاماشو خوندم بیینم چتشون در چ حده ولی متوجه چیزای بدی شدم ک آره پسره بهش گفته بود عکس از بالا تنه بده یا نم خاهرم واسش عکس خودشو فرستاده بود بعد اون شات گرفت گف دخترا پشت سریت عجب چیزیه یا گف خونتون خالی میشه بیام ببینمت من نمیدونم چطور اینو حالی کنم ب دردش نمیخوره 

ب مامانم بگم آخه موندم میترسم واسش 

حتما بگو حتماااا

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشگیری بهتر از درمانه 

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
ب مامانم بگم؟؟؟؟؟  اخه میگم مامانم ب پسره بگه  چون هیچی نشده ازش عکس خاسته

حتما بگو خواهرت از خطرات آگاه نبس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

حتما به مامانت بگو پس فردا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد همه از چشم تو میبینن توهم نمیتونی خودتو ببخشی

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
ب مامانم بگم؟؟؟؟؟  اخه میگم مامانم ب پسره بگه  چون هیچی نشده ازش عکس خاسته

همون عکسم زمینه خیلی کارای دیگه هست

اگه خواهرت خیلی راحت عکس و ن...و...د میده پس یعنی ظرفیت انجام کار دیگه هم تو خودش دیده

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

منم مشکل شمارو داشتم ولی نتونستم به مامانم بگم فقط گفتم به فلانی چقدر اعتماد داری گفت خیلی گفتم یواشکی گوشیشو چک کنی بد نیست بعد دیگه خبر دار نشدم چی شد

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.