2777
2789
عنوان

به مامانم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟ نگرانم آخه 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6394 بازدید | 191 پست
دقیقا همین  منم الان ب مامانم گفتم گفت ب پسره و مادرش میگه ک فردا پسرش حداقل مامانش مراقب باشه ...

کار خوبی کردین ، به خواهرتون هم زیاد دلیل و منطق نیارید چون شما هر چی بگی اون فقط بیشتر باهاتون در میوفته یا اینکه پنهون کاریش زیادتر میشه .

کلا از طریق خانواده پسر ماجرا رو حل کنید ،دختر و نندازید دننده لج 

🤦🏻‍♀️متاسفانه تو ی کوچه ایم ولی آره مراقبم جوری رفتار نمیکنم ک بگه ارههه همش میخاد منو بپاد از دور ...

ولی من میگم با خواهرت دوست شو بگو فهمیدم اشکال  نداره صحبت کنی ولی مواظب باش بهت دست درازی نکنه و خلاصه بهش یاداوری کن اکه وارد رابطه شه ممکنه حامله شه و اذیت میشه و مجبوره  سقط کنه از عواقب‌  رابطه  بترسونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردین ، به خواهرتون هم زیاد دلیل و منطق نیارید چون شما هر چی بگی اون فقط بیشتر باهاتون در م ...

دقیقا من باهاش حرف زدم بد برداشت کرد دوباره تکرار کرد

دیگ گفتم حداقل پسره بکشه کنار بهتره 

ولی من میگم با خواهرت دوست شو بگو فهمیدم اشکال  نداره صحبت کنی ولی مواظب باش بهت دست درازی نکنه ...

باهم رفیقیم ولی بازم هرچی بهش گفتم ی دلیل مضخرف انداخت وسط بش گفتم میری دانشگاه اونموقع بزرگتر میسی وقتی متوجه میسی خوبو بد چیه با آدمای بهتر ابنه همش بچه بازیه اووووو کلی گفتمش 

باهم رفیقیم ولی بازم هرچی بهش گفتم ی دلیل مضخرف انداخت وسط بش گفتم میری دانشگاه اونموقع بزرگتر میسی ...

هممون این دوران گذروندیم دیگه ، چون خودش دوس داره اون کارو بکنه حالا حرف شما درست هم باشه اون دلیل خودشو میاره .چون الان از نظر خودش پسره رو میشناسته ولی شما نمیشناسین

[QUOTE=279013649]باهم رفیقیم ولی بازم هرچی بهش گفتم ی دلیل مضخرف انداخت وسط بش گفتم میری دانشگاه اونموقع بزرگتر میسی ...[/QUO

ن از حاملگی بترسونش بگو خودت می مونی و بچه تو شکم ات پسره ولت میکنه بد بخت میشی ابروت میره پسره هنوز سربازی  هم نرفته نمیتونه زن بگیره  حتی گواهی نامه  نداره 

بگو دیگ  کسی نمیاد خساتکاریت 

😐😐😐😐😐😐جدیییییییییی فقط 18 ماهش بود؟؟؟؟؟؟ 

اره بخدا

خانومه برد بیمارستان گفت دخترم ی ریز گریه میکنه دکترا معاینه میکنن میبینن بله 

مال پارسال هست جریان

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی