2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااصلا نمیتونم ازخودم دفاع کنم هر کی هرچی بگه اونجا هیچی به ذهنم نمیرسه ولی بعدش همش خودخوری میکنم چر ...

منم یکی از دوستام مثل شما بود رو اعتماد بنفسش کار کرد الان خیلی خوب شده خیلی محترمانه جواب میده و نمیزاره کسی بهش بی احترامی کنه 

خودم اصلا ازون شخصیتا ندارم که به کسی متلک بگم یا الکی تیکه بندازم سرم به کار خودمه ولی بقیه مدام تیکه میندازن و ناراحتم میکنن‌ منم لال.اصلا اون لحظه هیچی به ذهنم نمیرسه

منم یکی از دوستام مثل شما بود رو اعتماد بنفسش کار کرد الان خیلی خوب شده خیلی محترمانه جواب میده و نم ...

مشکل من اینه همونجا هیچ جوابی به ذهنم نمیرسه بعدش میاد به ذهنم که دیگه فایده نداره‌.اونجاست که همش خودخوری میکنم‌.

مشکل من اینه همونجا هیچ جوابی به ذهنم نمیرسه بعدش میاد به ذهنم که دیگه فایده نداره‌.اونجاست که همش خ ...

ببین واسه تو نمیدونم ولی دوستم رمان خوند از این رمان هایی که اصطلاح دارن حاضر جوابن و ... دیگه کم کم راه افتاد 

ببین واسه تو نمیدونم ولی دوستم رمان خوند از این رمان هایی که اصطلاح دارن حاضر جوابن و ... دیگه کم کم ...

چه فکر خوبی.اخه من گاوم میگم نکنه اگه بد جواب بدم طرف ناراحت شه یا یه چیز بدتر بگه بهم بعد من چی بگم اونحا یا دعوا نشه یهو اصلا خیلی بی عرضه ام

چه فکر خوبی.اخه من گاوم میگم نکنه اگه بد جواب بدم طرف ناراحت شه یا یه چیز بدتر بگه بهم بعد من چی بگم ...

نه دیگه با توجه به این کامنت ت باید رو اعتماد بنفست هم کار کنی 

تو وقتی بدونی فرد با حرفاش اذیتت میکنه باعث ناراحت شدن و عصبانیتت میشه باید جوابش رو بدی که اگر ندی پرو میشه و بدتر باهات رفتار میکنه 

دوم سعی کن رابطه ت رو با اینجور افراد که همش باعث ناراحتی و حال بدت میشن خیییلی کم و یا حتی قطع کنی 

سوم جواب هم دادی دو اصل رو رعایت کن ۱_ محترمانه جواب بده ۲_خونسرد باش و یه لبحند ملیح هم داشته باش