2777
2789
وقتی دو بار جواب بدی بار سوم دیگه میدونی ادم ضعیفی نیستی اذیت نمیکنه  قوی باش حتی اگه نمیتونی ...

دقیقا همینه.وهمین منو آزار میده هیچ وقت بد کسیو نخواستم و بد تا نکردم ولی باهام خیلی بد کردن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سخت نمیگیرم دیگران سختش میکنن.نمیدونم واقعا چطور بعضیا میتونن اینجوری باشن

منم مادرم مثل شما بود ولی وقتی دیگه دیگران سواستفاده میکنن از مهربونیش با کمک من عوض شده 

اشتباه نکن هنوزم مهربونه ولی برای کسایی که لیاقت دارن 

مرسی من ۱۸ سالمه

انشالله ۱۲۰ ساله بشی عزیزم‌خیلی خوبه که ازالان روخودت کارمیکنی که ازعهده خودت بربیای.منم شاید اگه زودتر بفکر بودم الان اینجوری داغون نبودم.حتی الان که دارم تایپ میکنم اشکام داره میاد دلم برای خودم میسوزه

انشالله ۱۲۰ ساله بشی عزیزم‌خیلی خوبه که ازالان روخودت کارمیکنی که ازعهده خودت بربیای.منم شاید اگه زو ...

ممنونم  نظر لطف شماست 

نه این اصلا گریه و ناراحتی نداره شما ها یی که مهربونین و دل کسی رو نمیشکنین فرشته این حال دلتون خوبه این ناراحتی داره ؟

من هیچ وقت یادم نمیاد دل کسی رو شکسته باشم ولی هیچ وقت هم یادم نمیاد اجازه داده باشم کسی بهم بی احترامی کنه و اذیتم کنه

ممنونم  نظر لطف شماست  نه این اصلا گریه و ناراحتی نداره شما ها یی که مهربونین و دل کسی رو ...

هیچ وقت بخاطر اینکه خوبید و مهربونین ناراحت نباشید 

شما قلب پاک و مهربونی دارید چیزی خیلیااا ارزوی داشتنش رو دارن

ممنونم  نظر لطف شماست  نه این اصلا گریه و ناراحتی نداره شما ها یی که مهربونین و دل کسی رو ...

مرسی عزیزم نظر لطفته.انشالله پایدارباشی‌.دعا کن منم ازین حال دربیام.چون هربار این اتفاق برام میوفته تا چند روز درگیرم و خودخوری میکنم‌.

هیچ وقت بخاطر اینکه خوبید و مهربونین ناراحت نباشید  شما قلب پاک و مهربونی دارید چیزی خیلیااا ا ...

مرسی عزیزم از حرفای قشنگت.کاش همه دنیا مثه شما فک میکردن اینجوری دنیا جای قشنگتری بود