2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطورم ولی من میتونم جواب بدم و سکوت میکنم 

منم میتونم ولی آنچنان جواب دندون شکنی نیست ینی درحد دست و پاشکسته میگم ولی درحد تیکه ای که طرف میندازه نیست خیلی حالم بدمیشه بعدش

سلام. لطفا اسم رمان ها رو میفرستی  تو گروه

راستش من بهش گفتم رمان اگه بدونی قرار نبود و چند تا دیگه گفتن الان یادم نیست گفتن اینارو بخون خوندش نسبت به قبل تغییر کرد

الانم تو گروه های تلگرام هستن کانال هایی که درمورد روانشناسی و ... هستن که خیلی کاربردی ان 

حتی خودمم از نظر دوستم خیییلی زبون دراز و ...هستم هم میرم باز میخونم 😀

نه دیگه با توجه به این کامنت ت باید رو اعتماد بنفست هم کار کنی  تو وقتی بدونی فرد با حرفاش اذی ...

خیلی سعی میکنم حتی قبلش تو خونه میگم اگه طرفو دیدم اگه فلان چیزو گفت اینو میگم اونو میگم ولی باز لال میشم.

ولی اینم بدون که بعضی وقتا سکوت کردن و رد شدن نه تنها از صد تا فوش بدتره بلکه اعصابتم اروم تره عزیزم 

هر کسی ارزش اینو نداره که اعصابت و خورد کنه و عصبیت کنه بعضی وقتا فقط بگذر

خیلی سعی میکنم حتی قبلش تو خونه میگم اگه طرفو دیدم اگه فلان چیزو گفت اینو میگم اونو میگم ولی باز لال ...

گفتم دیگه باید اصطلاحات رو یادبگیری که با خوندن رمان و کتاب درست میشه 

دوم روی اعتماد به نفست هم کار کن از قبل تعیین نکن که اون اینو بگه منم فلان بهش میگم 

یه بار هم تو نیش بزن نمیشه ؟

یه بار شروع کننده باشی ؟

که یادبگیره اذیتت نکنه

ولی اینم بدون که بعضی وقتا سکوت کردن و رد شدن نه تنها از صد تا فوش بدتره بلکه اعصابتم اروم تره عزیزم ...

اآخه باعث میشه بدتربشه امتحان کردم.اخه میدونی اگه یه غریبه یا دوست حتی چیزی بگه پارش میکنم ولی آشنا وفامیل کع خیلی نزدیک باشه رو اصلا نمیتونم لال میشم‌.

گفتم دیگه باید اصطلاحات رو یادبگیری که با خوندن رمان و کتاب درست میشه  دوم روی اعتماد به نفست ...

اخه خیلی برام سخته چندین و چندساله اینجوری بزرگ شدم و عادت کردم اصلا نمیتونم به کسی آسیب بزنم به کارکسی کارندارم حتی زیادی ام مهربونی میکنم اما خب دیگران..

نه اشنایی که باعث ناراحت کردن من بشه برام از صد تا غریبه ،غریبه تره

نمونش  دیشب برام اتفاق افتاد همونجا یه جواب کوچولو دادم اما کافی نبود ازدیشب تاالان همش خودمو میخورم.

اخه خیلی برام سخته چندین و چندساله اینجوری بزرگ شدم و عادت کردم اصلا نمیتونم به کسی آسیب بزنم به کار ...

اگه میخوای عوض بشی راهکار و گفتم 

اگر هم میخوای مثل قبلت باشی خب باش تغییر نکن 

ولی اینو بدون مثلا من خودم مثل ایینه ام هر کسی باهام خوب رفتار کنه باهاش خوبم ولی کسی اذیتم کنه کنایه بزنه نمیگذرم جوابش رو میدم دیگه نمیدونم

نمونش  دیشب برام اتفاق افتاد همونجا یه جواب کوچولو دادم اما کافی نبود ازدیشب تاالان همش خودمو م ...

وقتی دو بار جواب بدی بار سوم دیگه میدونی ادم ضعیفی نیستی اذیت نمیکنه 

قوی باش حتی اگه نمیتونی فقط نقش قوی بودن رو بازی کن یه حصار دور خودت بکش و نزار هر کسی نزدیکت شه 

ادما گرگن ببینن کسی ضعیفه خیلی مهربونه اذیتش میکنن 

البته این نظر شخصی منه

اگه میخوای عوض بشی راهکار و گفتم  اگر هم میخوای مثل قبلت باشی خب باش تغییر نکن  ولی اینو ...

منم اگه کسی بی محلی کنه رفتاری جبران میکنم اما زبونی اصلا نمیتونم چون بلد نیستم .به قول شما باید کتاب بخونم.تنهاراهشه‌‌.مرسی عزیزم که برام وقت گذاشتی