2777
2789
عنوان

سرفه شبانه‌ کودک توروخدا بیاین

87731 بازدید | 44 پست
دوروزه اینطوری شده طول روز اصلا سرفه نداره

موقع خواب فقط سرفه پشت سرفه

ممکن علتش مخاط بینی باشه؟

اخه‌‌ وقتی‌ میخوابه بینیش یه‌‌ حالتیه که انگار پر

ولی طول روز اصلا اینمدلی نیست

الان دوساعت خوابیده پشت هم سرفه داشت اومدم نشوندمش سدیم کلرایدد زدم به بینیش الان پنج دقیقس که سرفه نکرده

دارم دیوونه میشم دیگ کسی تجربه ای داره؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم همین طور بود ی دوماه بود این مشکلم داشت بردمش دکتر اون هفته اول ریشو چک کرد گفت مشکلی ندارد.بعد حلقشو چک کرد گفت ترشحات پشت حلق داره.شربت آموکسی داد دوتا و اسپری سدیم.دوباره گفت حتما بیارش بردمش خیلی بهتر شده فقط ی قرص حساسیت هم نوشت شبی ی دونه بخوره

عزیزم پسر منم همین طور بود ی دوماه بود این مشکلم داشت بردمش دکتر اون هفته اول ریشو چک کرد گفت مشکلی ...

من تقریبا الان مطمئنم این بچه‌ ترشحات پشت حلق داره

سال قبل دقیقا همین ماها بود که اینطوری به سرفه افتاد دکتر بی انصاف بستریش کرد ریش کاملا سالم بود نه‌ عفونتی نه چیزی 

گفتن آسم کودکان داره

بردمش یه‌دکتر دیگه گفت فقط از بس سرفه کرده ریه هاش حساس شده‌ دگزا زد همونجا موند سرفه هاش

یکسال گذشت هزاربار مریض شد ولی سرفه نکرد درحالیکه اگه آسم بود با کوچکترین سرما خوردگی سرفه میکرد

یکبارم یادمه بعد سرماخوردگی به سرفه افتاد رفتم داروخونه گفتم موقع خواب سرفه میکنه‌ از بینیش صدا میشنوم‌ انگار ک پر سودوفدارین دید وسریع هم رفع شد

الانم‌ من فک میکردم سرماخورده ولی کامل حالش خوبه فقط موقع خواب سرفه داره اونم دقت کردم بینیش انکار پر سدیم کلراید زدم بیست دقیقس سرفه نکرده قبل اون به بیست ثانیه هم‌‌ نمیکشید فاصله سرفه هاش

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

من پسرم دوماه پیش بود که مریض شد یادم نیست فقط سرفه بود یا مشکل دیگه هم داشت دکترش براش نیوتاذین نوشت و دوتا اسپری برا بینیش.ی کم بهتر شد و کم کم دوباره ب سرفه افتاد تا این اواخر که شدت گرفت مخصوصا تو خواب و موقع بازی کردن و گریه کردن.دکترش هم گفت حتما بیارش ولی کوتاهی کردم نهایتا مجبور شدم بعد دوماه ببرمش .خدا را شکر الان خیلی بهتره

ما اصفهان هستیم .گفتم شاید شما هم اینجا باشید خواستم دکتر پسرما بهت معرفی کنم.چهل سال سابقه کار داره.اشخیصش فوق العادست.کمترین دارو را تجویز می‌کنه و بسیار با تجربه و کار کشته هست.