2777
2789
عنوان

سرفه شبانه‌ کودک توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 87633 بازدید | 44 پست
ممنون از راهنمایی ات مونا خانم گل شربت تئوفیلین جی هم دادن برای بچه تون؟ چند وقت پشت سر هم دادین؟

نه ندادن این شربتو بعد اصلا تشخیص آسم غلط بود

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
عذر میخوام قالیباف با چه علایمی و یا ابزاری تشخیص آسم داد؟ در ضمن بچه تون چند سالشه؟

هیچیی دید همینجوری گفت حتما آسم دیگه

درحالیکه آسم نداره و هیچ دکتری اینو تایید نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اصلا تست ریه یا اسکن نگرفت؟ حالا از کجا تشخیص داد؟

دخترمن دوسالشه اون موقع یک سالش بود

عکس ریه گرفت که کاملا سالم بود ریش

کلا به بچه تون این شربت رو دادن؟

نه اصلا ندادن چون آسم نداشت

آسم کودکی داره کودکان بزرگتر بشه کاملا خوب میشه

به دکترتون اعتماد کنین و بدین شربتو

نه اصلا ندادن چون آسم نداشت آسم کودکی داره کودکان بزرگتر بشه کاملا خوب میشه به دکترتون اعتماد کنین ...

سلام دوست عزیز برا سرفه تو‌خواب برا بچتون چی استفاده میکنید پسر من اینجوریه وقتی مریض میشه تا می‌خوابه سرفه می‌کنه خیلی دکتر بردم خواستم ببینم شما چی میدید ؟

نظر ها رو خوندم چقدر واقعا عجیبید، همینه زنا رو مسخره میکنن دیگه،  طرف دنبال راه حله اگر تجربه ای داريد بگيد بچش و از سرفه نجات بده نصفه شبی،  بعد شما اينجا اومدید تبلیغات دکتر می‌کنید،  این خوبه اون‌بده  این ببر تون نبر، انگاري متوجه سوال نيستيد،  اگر بچه داري و تجربه خانگي داري بگو اگر نه حرف نزن خب خودش بلدهدکتر ببره،  الان راه خانگي میخواد آه آه اخ

عزیزم.میدونم خیلی سخته

شب ها مریضی تشدید میشه. معمولا سرفه علت آلرژی یا مریضی داره.الانم که هوا آلوده هست دیگه بدتر.

این کارها برای من همیشه جواب داده

سرش رو بالاتر میزارم. نیمه نشسته.

بخور تو اتاق میذارم

توخواب یه ملافه یا روسری نخی جلو صورتش میزارم که رطوبت رو بیشتر کنه

روبالشی هر روز عوض میشه و روبالشی جدید اتو شده باشه.

دمای اتاق کم نباشه