2777
2789
عنوان

نماز شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 137 پست

سلام گلم دعا کن خدا بزارم تو نسیری ک منو ب نیتش افریده دعا کن برام حال روحیم آروم باشه دعا کن عاقبت بخیر بشم 😭🌹

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

تو رو خدا خیلی دعام کن  انشالله خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و اونایی که بخاطر ظاهرم ول کردن مثل سگ پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کی قرار تقاص پس بدن ،من افسرده و دل مرده شدم ... موهام چقد سفید شدن... چقد دل خودم و عزیزانم خون ...

اینو میدونم خیالت راحت خدا حق خودشو شاید ببخشه ولی دل شکسته بندشو نه ..

که داند به جز ذات پروردگار ..که فردا چه بازی درآورد روزگار 

آنچه نصیب است به کس می‌رسد...

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خواهرم شرکتی که دوست داره بره کار کنه و خیلی خوشبخت و پولدار و موفق و آبرو دار باشه و انشالله همسرش باهاش فوق العاده خوب و عالی و خوش اخلاق بشه و در شوهر خواهرم در حق خواهرم خیانت و ظلم و فساد بدیی و خساست نکنه و خواهرمو اصلا ازار نده و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشن 🌷💞🤲🙏😭دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
اینو میدونم خیالت راحت خدا حق خودشو شاید ببخشه ولی دل شکسته بندشو نه .. که داند به جز ذات پروردگار ...

امیدوارم ب چشم ببینم بدبختی و هلاکت اون اشغالا رو

برا دو تا آجیام و داداشام و بنده حقیر دعا کن خیییییییلییییییی پولدار و خوشبخت و موفق و آبرودار و سالم و سرحال باشن و انشالله صاحب بهترین شغلا تو بهترین شرکتای استانمون با بالاترین درآمدها و صاحب بهترین همسران و صاحب بهترین اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر

ظاهرتو ندیدم ولی به نظرم قلبت نیازمند عمل جراحی زیباییه

همین که قلب شما به ظاهر زیباست کافیه که نشستی از اون بالا دردی که نکشیدی رو قضاوت و سرزنش میکنی

انشالله به حق امام زمان میری سر خونه و زندگیت .نمیتونی عروسی نگیری؟مثلا لباس بپوشی یه مهمونی دورهمی ...

جهزیه چیکار کنم 

الان قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم نمیدونم چیکار کنپ

میترسم مامانم بیدار کنم سردرد بگیره

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
همین که قلب شما به ظاهر زیباست کافیه که نشستی از اون بالا دردی که نکشیدی رو قضاوت و سرزنش میکنی

فقط اینو میدونم اگه در حق دیگران دعا خیر کنی خداوند دعا تو رو هم اجابت میکنه فعلا که نشستی داری نفرین میکنی 

جهزیه چیکار کنم  الان قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم نمیدونم چیکار کنپ میترسم مامانم بیدار ک ...

عزیزم همیشه که نباید همه چیز تکمیل باشه .بخدا پدر و مادر من با چی شروع کردن توی خونه ۲۰ متری الان بعد ۲۰ سال الان یه زندگی موفق دارن .مهم دل هر دو طرفه 

ظاهرتو ندیدم ولی به نظرم قلبت نیازمند عمل جراحی زیباییه

چقد دلت سیاهه و راحت سرزنش و قضاوت میکنی... واقعا متاسفم برات... ولی از گردش روزگار بترس تویی که راحت قضاوت و سرزنش میکنی اگه جای بقیه باشی و درداشونو بکشی اون وقت یاد قضاوت و سرزنش بیجات میفتی...