2777
2789
عنوان

نماز شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 137 پست
چقد دلت سیاهه و راحت سرزنش و قضاوت میکنی... واقعا متاسفم برات... ولی از گردش روزگار بترس تویی که راح ...

منم خوشکل نیستم تا حالا کسی نگفته تو خوشگلی همه جا با ماسک 

مدل فک و گونه ام خوب نیست .دماغم هم همینطور .چشم و ابرو هم ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو میدونم اگه در حق دیگران دعا خیر کنی خداوند دعا تو رو هم اجابت میکنه فعلا که نشستی داری نفری ...

از سر خوشحالی و راحتی و شادی که نفرین نمیکنم .. حتما دلم شکسته... حتما درد کشیدم .. با ابروی خودت هم بازی شه دعای خیر می‌کنی؟!

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
چقد دلت سیاهه و راحت سرزنش و قضاوت میکنی... واقعا متاسفم برات... ولی از گردش روزگار بترس تویی که راح ...

اینکه دعا کنم قلبت زیبا باشه قضاوته؟؟فکر میکردی مردم فقط جذب قیافه ادم میشن???

نازنین

ان شالله ک حاجت روا شی

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
اینکه دعا کنم قلبت زیبا باشه قضاوته؟؟فکر میکردی مردم فقط جذب قیافه ادم میشن???

پستتو بخون فرق دعاو تیکه رو میدونم

دیگه هم ریپ نزن رو پیامای من ممنون میشم حوصله کل کل ندارم.

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
از سر خوشحالی و راحتی و شادی که نفرین نمیکنم .. حتما دلم شکسته... حتما درد کشیدم .. با ابروی خودت هم ...

هم دلم شکسته هم ابرم رو بردن هم همه بلایی سرم اومده اینا چه ربطی داره که منم بدی کنم یا بد کسی رو بخوام