بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم ا ...
عزیزم دنیا حساب و کتاب خودش رو داره تو ریشه ات محکمه فکر نکن آدمای موقت زندگیت رو .تو برای کسی بدی نخواه. مطمئن باش این دنیا یه مزرعه است یروزی تقاص دل شکسته پس داده میشه .بستر به خدا .جوری بی اهمیت باش که انگار نه انگار .نزار ببینن زجر دادن
تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله مادرم فردا میره دکتر انشالله هیچ ز.گیلی نداشته باشه تو رو خدا برای سلامتیش دعا کن تو رو خدا دعا کن دکتر بگه مادرم اصلا ز.گیل نداره😭😭😭😭😭 خیییییییلییییییی نگرانشم والا😭😭😭😭
خیلی ممنون میشم
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
انشالله به حق امام زمان میری سر خونه و زندگیت .نمیتونی عروسی نگیری؟مثلا لباس بپوشی یه مهمونی دورهمی بعد یه سفر خوب ؟آخه با این شرایط اصلا عروسی نمیصرفه با این گرونی .آخرم پول جمع نمیشه بقیه پشت سر آدم حرف میزنن
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
اول برای سلامتی امام زمان جان دعا کن نازنینم. من روسیاه را هم یادت نره
لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم.