تو رو خدا تو رو قرآن امام زمان رو قسم بده به فاطمه زهرا و مادرش نرجس خاتون و به حرمت خون امام حسین و یارانش قسم بده انشالله تو این ماه با عشقم عقد و عروسی کنم و عشقم همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض. و خسیس و بددل و شکاک و اهل دعوا و دست به زن نباشه و انشالله کارش تو شرکت درست شه بره و خونه ی خیلی خوب و ماشین عالی بتونیم بگیریم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله پدرم اخلاقش خیلی خوووب و عالی و خوش اخلاق و مهربون بشه با من و عزیزانم مخصوصا مادرم و هیچ وقت کتکمون نزنه و فحش و تهمت نزنه بهمون و خساست و ظلم و فساد و بدی در حقمون اصلا نکنه😭😭😭😭😭😭 و هیچ وقت هم آبرومونو نبره😭🙏
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم انشالله همسرایی گیرشون بیاد از همه زشت تر و سیاه تر و بیکارتر و بداخلاق تر ... انشالله هیچ وقت خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و آبرو دار نشن همسر سابقم و اون خواستگارم و پسر داییم بازیم دادن و خیلی بد دلمو شکوندن و بعد چند ماه اسم گذاشتن رو ظاهرم و همه چیم عیب کردن و رفتن😭😭😭😭😭ابرومو الکی بردن،تو رو قرآن تو رو خدا دعام کن زشت ترین و سیاه تربن و کوتاه ترین و بد ریخت ترین و بیکار ترین و بی تخصیلاترین زن عالم نصیب ۳ تاشون حتما بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏🙏🥺