2777
2789
عنوان

نماز شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا تو رو قرآن امام زمان رو قسم بده به فاطمه زهرا و مادرش نرجس خاتون و به حرمت خون امام حسین و یارانش قسم بده انشالله تو این ماه با عشقم عقد و عروسی کنم و عشقم همه جوره بخوادتم و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض. و خسیس و بددل و شکاک و اهل دعوا و دست به زن  نباشه و انشالله کارش تو شرکت درست شه بره و خونه ی خیلی خوب و ماشین عالی بتونیم بگیریم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏😭 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله دبیری جغرافیا ۱۴۰۲ قبول شم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شم 🥺😭😭😭😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
عزیزم یکم بیشتر قناعت کنید .وام ازدواج گرفتید؟چله دعای توسل یا ختم نادعلی عالیه ها

قناعت چی 😭😭

همه جور ختمی انجام دادم😭

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

تو رو خدا و قرآن خیلی ویژه دعا کن انشالله پدرم تا ۵ سال دیگه حتما  کار کنه و ۵ سال دیگه بازنشست شه😭😭😭😭

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله پدرم اخلاقش خیلی خوووب و عالی و خوش اخلاق و مهربون بشه با من و عزیزانم مخصوصا مادرم و هیچ وقت کتکمون نزنه و فحش و تهمت نزنه بهمون و خساست و ظلم و فساد و بدی در حقمون اصلا نکنه😭😭😭😭😭😭 و هیچ وقت هم آبرومونو نبره😭🙏

چه کاره ان همسرت .خونه میخواین اجاره کنید یا بخرید ؟کدوم شهری ؟از این موسسات خیریه نمیتونی بگیری؟جهی ...

فقط خدا میتونه با ی معجزه درست کنه وگرنه راهی نیس جز مردن

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم انشالله همسرایی گیرشون بیاد از همه زشت تر و سیاه تر و بیکارتر و بداخلاق تر ... انشالله هیچ وقت خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و آبرو دار نشن همسر سابقم و اون خواستگارم و پسر داییم بازیم دادن و خیلی بد دلمو شکوندن و بعد چند ماه اسم گذاشتن رو ظاهرم و همه چیم عیب کردن و رفتن😭😭😭😭😭ابرومو الکی بردن،تو رو قرآن تو رو خدا دعام کن زشت ترین و سیاه تربن و کوتاه ترین و بد ریخت ترین و بیکار ترین و بی تخصیلاترین زن عالم نصیب ۳ تاشون حتما بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏🙏🥺