2821
2789
عنوان

عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 54 پست

۲ سال و خورده ای ....واقعی عاشقش شدم 

فقط خودم میدونم و خدام 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حس میکردم عشق ولی نیست وابستگی بوده وسلان

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بله عاشق شدم ولی بهم نرسیدیم 🥲دیروزم بعد ۷سال انتظار مهاجرت کرد 🥺💔

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

خیر

بنظرم عشق مقدس تر از هوسهای زودگذر ماست

دوسال دیگه اصلا اسمش هم یادت نیست

پس نمیشه اسمش رو گذاشت عشق

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

هعب عا 6 ساله ک عاشقشم و خبر نداره🙂💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عاشق شوهرم شدم بهم رسیدیم حالام ی دختر ی ماه دارم اما داره خیانت میکنه پشیمونم از عاشق شدن از تو عقدمون داره خیانت میکنه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

نه عاشق نشدم

اعتقاد خاصی هم به عشق ندارم راستش ودلایل مختلف اززوایای مختلف دارم البته واسه خودم.

مثلا میگن عشق دریک نگاه من خندم میگیره 

نمیدونم چرا😂😂😂😂😂

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
چقدر باهم بودید؟

عزیزم منم عاشق شدم ، منم عین خودت قیافم ۱۰۰ هیچ ازش جلوتره😄 

ولی خوب دوست داشتنه واقعا کاریش نمیشه کرد ، من ۸ماهه دوسش دارم ، تو این مدت ۲ماه برای آشنائی ارتباط داشتیم و ۳،۴بار بیرون رفتیم ولی، خودم کاتش کردم،۶ماهه ندیدمش😪

هفته دیگه تولدشه ، دختردائیم میره ولی من نه😪

2824
2823
2791
2779
2792