2821
2789
عنوان

عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 54 پست
الان راضی از زندگیت؟

تو تاپیکام هست

نه راضی نبودم قلبا ولی با یه تلنگر کمی بهتر شده

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چون خونوادش فهمیده بودن که خونوادم منو اوردن بزرگ کردن و بچه واقعیشون نبودم خودمم همون موقع فهمیدم ب ...

خوب چه ربطی به اونا داشته؟

چقدر داستان زندگیت جالب و پر از ماجراست و البته دردناک🥺

امیدوارم الان خوشبخت باشی🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب چه ربطی به اونا داشته؟ چقدر داستان زندگیت جالب و پر از ماجراست و البته دردناک🥺 امیدوارم الان ...

مادرش میگفت از کجا معلوم نطفه حرام نباشی من عروس سرراهی نمیخوام

ممنونم عزیزم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا چیشد مگه؟

به هنین دلیلا و البته ی سری چیزای دیگه خانوا م قبول نکردم اما بیشترینش بخاطر فرق و سطح هامون بود 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سال ۹۳ عاشق شدم اولین بار تو خونمون که اومده بود خواستگاریم دیدمش عقد کردیم بهترین روزارو داشتیم ا ...

میشه داستان زندگیتوتو تاپیکش کنید خیلی دلم خواست بخونم ❤

ان شاءالله. زندگیتون پر از خوشحالی بشه عزیزدلم 

میشه داستان زندگیتوتو تاپیکش کنید خیلی دلم خواست بخونم ❤ ان شاءالله. زندگیتون پر از خوشحالی بشه عزی ...

هروقت تاپیک کردم تگت میکنم ولی میدونم که خیلیا باور نمیکنن و میگن دروغه

هروقت تاپیک کردم تگت میکنم ولی میدونم که خیلیا باور نمیکنن و میگن دروغه

من باور میکنم 

چون سر مادر خودممم اومده ❤

ممنونم ازت گل من 

سلام عزیزم درخواستمو قبول کن معرفی کنم یک مورد

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
2824
2823
2791
2779
2792