2777
2789
عنوان

تب بالای کودک

74 بازدید | 13 پست

پسرم سه سالو هفت ماهشه تبش با استامینوفن کنترل نمیشد خیلی سریع بالا میرفت(دکتر رفتیم) حتی تن شویه هیلی اثر نداشت زنگ زدم زن عموی شوهرم متخصص اطفاله

گفت دو ساعت به دوساعت استامینوفن و بروفن بده، من اینکارو کردم البته با تن شویه و با بدبختی چون نمیخورد و شاید نصفش میریخت بیرون...الحمدلله تبش رسید به ۳۷ الانم خوابه

حالا تو نت خوندم کمترین فاصله چهار ساعته ولی دکتر گفت دوساعت به ذوساعت...

الان موندم نگران باشم یا خوشحال از بریدن تبش

و اینکه دیگه ام ادامه نمیدم مسکنو

همیشه به رحمت خدا امیدوارم...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ایجور وقتا یک شیاف دیکلوفناک وسط ۴ ساعت شربتا میدم،سریع تب میاد پایین

بعدم نذار زیاد بالا بره ولی قطعشم نکن تب برای بدن خوبه و دوره داره باید ۳ روز بگذره تا خود به خود کم کم بیاد پایین

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

دکتر بوده دیگه الکی نگفته هرچی باشه بهتر از نته

آره بهترین متخصص اطفاله تاخالا هرچی گفته واقعا کمکم کرده

۳۵ ساله متخصص اطفاله

حتی من تکرار کردم ذوساعت زود نیست گفت نه نگران نباش

وگرنه تب بره بالای چهل تشنج میشه

من ایجور وقتا یک شیاف دیکلوفناک وسط ۴ ساعت شربتا میدم،سریع تب میاد پایینبعدم نذار زیاد بالا بره ولی ...

چون ممکنه بود بخاطر ویروس اسهال شه شیافو پیشنهاد نداد...

بخدا خیلی کنترل کردم یهو توی یک ساعت صعودی شد

بروفن بده چهار ساعت تأثیر دارهدر ضمن تو آب پاشویه سرکه سیب بریز راحت میاد پایینبه بچه هم عرق کاسنی ب ...

مرسی قشنگم....اخ سرکه رو یادم رفته بود مرسی گفتین