2777
2789
عنوان

عاشق شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 54 پست
الان راضی از زندگیت؟

تو تاپیکام هست

نه راضی نبودم قلبا ولی با یه تلنگر کمی بهتر شده

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چون خونوادش فهمیده بودن که خونوادم منو اوردن بزرگ کردن و بچه واقعیشون نبودم خودمم همون موقع فهمیدم ب ...

خوب چه ربطی به اونا داشته؟

چقدر داستان زندگیت جالب و پر از ماجراست و البته دردناک🥺

امیدوارم الان خوشبخت باشی🥺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب چه ربطی به اونا داشته؟ چقدر داستان زندگیت جالب و پر از ماجراست و البته دردناک🥺 امیدوارم الان ...

مادرش میگفت از کجا معلوم نطفه حرام نباشی من عروس سرراهی نمیخوام

ممنونم عزیزم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا چیشد مگه؟

به هنین دلیلا و البته ی سری چیزای دیگه خانوا م قبول نکردم اما بیشترینش بخاطر فرق و سطح هامون بود 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سال ۹۳ عاشق شدم اولین بار تو خونمون که اومده بود خواستگاریم دیدمش عقد کردیم بهترین روزارو داشتیم ا ...

میشه داستان زندگیتوتو تاپیکش کنید خیلی دلم خواست بخونم ❤

ان شاءالله. زندگیتون پر از خوشحالی بشه عزیزدلم 

میشه داستان زندگیتوتو تاپیکش کنید خیلی دلم خواست بخونم ❤ ان شاءالله. زندگیتون پر از خوشحالی بشه عزی ...

هروقت تاپیک کردم تگت میکنم ولی میدونم که خیلیا باور نمیکنن و میگن دروغه

هروقت تاپیک کردم تگت میکنم ولی میدونم که خیلیا باور نمیکنن و میگن دروغه

من باور میکنم 

چون سر مادر خودممم اومده ❤

ممنونم ازت گل من 

سلام عزیزم درخواستمو قبول کن معرفی کنم یک مورد

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..